Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τάσος Γιαμουρίδης: Αγώνας μέχρι τέλος μέχρι την άνοδο

Τάσος Γιαμουρίδης: Αγώνας μέχρι τέλος μέχρι την άνοδο

0

Μία εκ βαθέων συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ξάνθης

Το ρόστερ είναι πολύ καλό, το ίδιο και ο προπονητής, πάθος υπάρχει και σχέδιο σοβαρό για την ομάδα

Συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ξάνθης κ.Τάσο Γιαμουρίδη, με την ευκαιρία της εδώ παρουσίας του για τον αγώνα της Τετάρτης.

Βέβαια τον είχαμε συναντήσει σε μια τυπική συνάντηση με τον αγιασμό και την έναρξη της περιόδου.

Ο κ. Γιαμουρίδης μας δέχτηκε με ευγένεια και με φιλικό τρόπο έγινε μαζί του  μια συζήτηση για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, την μέχρι τώρα πορεία της, την εξέλιξη αυτής, την αλλαγή προπονητή και παράλληλα πληροφορηθήκαμε ποιες είναι οι φιλοδοξίες της εταιρείας, ποιοι οι στόχοι.

Γενικά ο κ. Γιαμουρίδης έδειξε μια διάθεση να μιλήσει εκ βαθέων και να εκφράσει « τα θέλω»  αλλά τον τρόπο προσέγγισης που θα υλοποιηθούν αυτά.

Οι δηλώσεις Γιαμουρίδη

«Κύριε Διαφωνίδη, μου δίνεται η ευκαιρία ν’ απευθυνθώ στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και προς όλους τους Ξανθιώτες πως ήρθαμε στην Ξάνθη έχοντας σχέδιο.

Σ’ αυτό περιλαμβάνονται οι υποδομές, ν’ αυξήσουμε και θέσουμε νέους στόχους για τις Ακαδημίες, να αξιοποιηθούν τα δικά μας ταλέντα.

Βέβαια βρήκαμε μια σημαντική υποδομή που θα βελτιωθεί, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό, άξιο καθ’ όλα, παρέμεινε, συνεχίζοντας την προσφορά του.

Έτσι, η προσπάθεια από την πλευρά μας γίνεται και θα ξαναγίνεται μέχρι η ομάδα μας ν’ ανέβει στην Σούπερλιγκ, όπου και είναι η θέση της. για μας η άνοδος είναι πρωταρχικός στόχος.

Με την ευκαιρία σας δηλώνω πως εμείς συζητούσαμε για ομάδα Α΄κατηγορίας και στο τέλος προέκυψε το υποβιβασμός. Αυτό μας ξάφνιασε αλλά δεν μας έβγαλε έξω από τους στόχους μας. όχι.

Η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που περιμένουμε. Ήταν ένα δύσκολο πάντρεμα. Έπρεπε δύο διαφορετικοί κόσμοι να έρθουν κοντά. Δεν το κατάφεραν.

Τον τέως προπονητή μας Πόποβιτς τον αγαπάμε, έχει άλλη νοοτροπία, η αλλαγή έγινε φιλικά και με συζήτηση.

Το ρόστερ της ομάδας μας είναι πολύ καλό, δεν έχει «δέσει»  όμως ακόμη.

Βέβαια δικαιολογημένα για μας, από την πλευρά τους, οι φίλαθλοι έχουν απαιτήσεις διότι είχαν μάθει πολλά χρόνια διαφορετικά.

Οι παίκτες έχουν πάθος στο παιγνίδι τους οι περισσότεροι. Προσπαθούμε να αποκτήσουν ομοιογένεια και στο πάθος.

Φυσικά λάθη έγιναν, λάθη θα γίνονται, αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί. Πρόθεσή μας ως διοίκηση να γίνονται τα λιγότερα.

Τελειώνοντας θέλω να σας δηλώσω πως διάθεση και πρόθεση μαζί είναι να κάνουμε μια ομάδα κόσμημα, να πάει μπροστά, γιατί ο τόπος το αξίζει, το αξίζουν οι Ξανθιώτες, γι’ αυτό και ακούραστα προσπαθούμε όλες μας τις δυνάμεις, όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση».

-Κύριε Γιαμουρίδη σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Γ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…