Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στο ΔΣ του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια ο Σάββας Μελισσόπουλος

Στο ΔΣ του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια ο Σάββας Μελισσόπουλος

0

Δέχθηκε προσωπικά συγχαρητήρια από τον δήμαρχο

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια εξελέγη ο Σάββας Μελισσόπουλος, εκπροσωπώντας τον δήμο Ξάνθης.

Η συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021. Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δικτύου, Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, επεσήμανε πως το περασμένο διάστημα οι Δήμοι έδωσαν μεν μέγιστη προσοχή στα πολύ σημαντικά ζητήματα της πανδημίας, όμως ότι το θέμα των ποταμών παραμένει καίριο. Διευκρίνισε δε ότι, αμέσως μετά τα ζητήματα του διαλόγου για τον εκλογικό νόμο, η ΚΕΔΕ θα θέσει επί τάπητος όλα όσα αφορούν στο θεσμικό πλαίσιο σε σχέση με τα ζητήματα προστασίας και διαχείρισης των ποταμών (πολυπλοκότητα, καθαρισμός, αρμοδιότητες κ.α.). Ταυτοχρόνως, επεσήμανε ότι πλέον οι πόλεις αναπτύσσονται πέριξ των ποταμών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά.

Ακολούθησε ενημέρωση σε σχέση με τα πεπραγμένα της προηγούμενης περιόδου και τα οικονομικά του Δικτύου, ενώ έγινε συζήτηση για θέματα προοπτικής, με αφορμή και τις επόμενες εκδηλώσεις σε Κόνιτσα και Σπάρτη.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Γιάννης Ταγκαλέγκας,  Δήμαρχος Λειβαδέων

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ιωαννίδης, Δήμαρχος Δέλτα

Γραμματέας: Βασίλης Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας

Ταμίας: Σάββας Μελισσόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης

Μέλη: Νικόλας Καρανικόλας Δήμαρχος  Νάουσας,

Βούλα Καράλη Δήμαρχος Ορχομενού,

Θώμη Καφάση  αντιδήμαρχος Δ. Σοφάδων

Αναπληρωματικός , Γιώργος Πανέτας  Αντιδήμαρχος  Δήμου  Αρταίων.

 

Προσωπικά συγχαρητήρια από τον δήμαρχο

Ο Δήμος Ξάνθης και προσωπικά ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης,  με ανακοίνωσή του, συνεχάρη τον εκπρόσωπο του Δήμου Ξάνθης  Σάββα Μελισσόπουλο, για την ομόφωνη εκλογή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο  του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια και μάλιστα στη θέση του Ταμία του  Δ.Σ.

«Η εκ νέου ενεργοποίηση του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια, και η  εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σηματοδοτεί μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα πορεία, για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στο θεσμικό πλαίσιο, σε σχέση με την προστασία, διαχείριση, καθαρισμό και καθορισμό αρμοδιοτήτων, γύρω από τους ποταμούς», ανέφερε η ανακοίνωση του δήμου.

Είμαστε βέβαιοι, δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ότι η ομόφωνη εκπροσώπηση του Δήμου Ξάνθης από τον κ. Σάββα Μελισόπουλο στο δίκτυο, σε συνδυασμό με την ισχυρή θέλησή του για οργανωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, στο πλαίσιο ανάδειξης και  διεκδίκησης ζητημάτων του Δήμου μας, θα επιφέρουν τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα για τον Κόσυνθο, τον Νέστο και την Ξάνθη μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Πράσινο φως» για μελέτες για δύο κυκλικούς κόμβους στο νομό μας

Στην διασταύρωση προς παραλία Μυρωδάτου και στο ύψος του Flamingo- Εγκρίθηκαν από το περιφ…