Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στη τελική φάση η κατασκευή των πλευρικών διοδίων στα Βαφέικα

Στη τελική φάση η κατασκευή των πλευρικών διοδίων στα Βαφέικα

0

Ενέκρινε τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις η Δ.Α. Ξάνθης

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, σε τμήμα της Εγνατίας Οδού κατά τη διάρκεια εργασιών για την 3η φάση κατασκευής των πλευρικών διοδίων στον Α/Κ Βαφέικων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προχώρησε την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Συγκεκριμένα:

Στην 3η φάση των έργων, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες της 1ης και 2ης φάσης της Κατασκευής των Πλευρικών Σταθμών Διοδίων, διατηρούνται ως έχουν από τη 2η φάση οι προσωρινές ρυθμίσεις για την ελεύθερη διέλευση στους κλάδους 10 & 30 και πραγματοποιείται απόδοση σε κυκλοφορία και των κλάδων 50 & 70 του Α/Κ Βαφέικων.

Θα υπάρξει σχετική σήμανση για την ελεύθερη διέλευση στους σταθμούς διοδίων για το χρονικό διάστημα από το πέρας των εργασιών μέχρι να εκδοθεί η απαραίτητη Κ.Υ.Α. για να λειτουργήσουν οι σταθμοί.

Η διέλευση των οχημάτων επί της Εγνατίας Οδού και για τις δύο κατευθύνσεις θα διεξάγεται κανονικά σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας σύμφωνα με την εγκατεστημένη μόνιμη σήμανση – ασφάλιση και θα πραγματοποιείται σε πλήρες τυπικό πλάτος οδοστρώματος.

Οι απαιτούμενες εργασίες, που ορίζονται στο πλαίσιο της παρούσας, για άκρως σημαντικούς λόγους ασφαλείας, να εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…