Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πρόστιμα 4.200 ευρώ για ιδιωτική συνάθροιση στην Καβάλα

Πρόστιμα 4.200 ευρώ για ιδιωτική συνάθροιση στην Καβάλα

0

180 νέες παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 60 για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ το τριήμερο που μας πέρασε

Νέο πρόστιμο επιβλήθηκε στην Περιφέρειά μας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης, παραβιάζοντας τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε σύλληψη και επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε χώρο και από 600 ευρώ πρόστιμο σε δύο συμμετέχοντες, για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη τήρηση ελάχιστης απόστασης

Οι έλεγχοι του τριημέρου

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων που συνεχίζονται, πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή σε όλη την επικράτεια (196.014) έλεγχοι, από τους οποίους οι (21.881) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (4.730) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (30) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (3.569) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων οι (180) ήταν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
  • (920) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (60) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (238) παραβάσεις και (30) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.), εκ των οποίων η μία στην ΑΜΘ.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…