Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση για δύο τεχνικά έργα

Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση για δύο τεχνικά έργα

0

Αφαλτόστρωση των οδών στην Λεύκη  και των 10  βάσεων έδρασης για τις αίθουσες προκάτ της προσχολικής αγωγής

Δόθηκε παράταση 1 μηνός στην μελέτη για τους 4 σχολικούς δακτύλιους – Παρών στην συνεδρίαση της Οικονομικής και μοναδικός εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν τα θέματα της οικονομικής επιτροπής που συνεδρίασε με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη δια τηλεδιασκέψεως το πρωί της Τρίτης 2 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα. Αυτή  τη φορά η αντιπολίτευση εκπροσωπήθηκε μόνο από τον κ. Μελισσόπουλο ο οποίος και σε κάποια θέματα ψήφισε λευκό και κάποια τα καταψήφισε. Να υπενθυμίσουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής η αντιπολίτευση απείχε.

Εκκαθάριση των έργων : Ασφαλτόστρωση των οδών στην Λεύκη  και των βάσεων έδρασης

Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση από τον ανακεφαλαιωτικό πίνακα σ’ ότι αφορά  το τεχνικό και διοικητικό σκέλος για τα έργα: Ασφαλτόστρωση των οδών της Λεύκης και κατασκευή 10 βάσεων έδρασης καθώς και άλλες τεχνικές εργασίες για τις αίθουσες προκάτ της προσχολικής εκπαίδευσης. Να σημειώσουμε πως τα έργα έχουν παραδοθεί,  ιδιαίτερα δε για το δεύτερο έργο έχει παραδοθεί από τον Οκτώβριο αλλά τώρα σύμφωνα με τη διαδικασία γίνεται η τελική εκκαθάριση.

Δόθηκε παράταση στην μελέτη για τους 4 σχολικούς δακτύλιους

Αναφορικά με το τρίτο θέμα που αφορούσε “ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ” όπως εξήγησε ο εισηγητής , αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υπηρεσιών κ., Γιάννης Ζερενίδης έχει ανακηρυχτεί ανάδοχος πριν από δύο μήνες αλλά λόγω δυσκολιών που προέκυψαν από τον covid και από το γεγονός ότι τα σχολεία ήταν κλειστά υπάρχει μια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της α’ φάσης της μελέτης και από τον ανάδοχο ζητήθηκε παράταση 1 μηνός για την παράδοσή της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…