Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέος Υπαρχηγός ΓΕΣ ο ξανθιώτης Γιώργος Κέλλης-Νέος διοικητής του Δ’ ΣΣ ο εβρίτης Άγγελος Χουδελούδης

Νέος Υπαρχηγός ΓΕΣ ο ξανθιώτης Γιώργος Κέλλης-Νέος διοικητής του Δ’ ΣΣ ο εβρίτης Άγγελος Χουδελούδης

0

Νέα διοίκηση στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων από το ΚΥΣΕΑ

 Συνήλθε τη Δευτέρα το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) προκειμένου να κρίνει τους αξιωματικούς στο βαθμό του αντιστρατήγου, αντιναυαυάρχου, αντιπτεράρχου, υποναυάρχου, υποπτεράρχου και υποστρατήγου, στο πλαίσιο των ετήσιων τακτικών κρίσεων των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ξανθιώτης Γεώργιος Κέλλης ανέλαβε καθήκοντα Υπαρχηγού ΓΕΣ

Συγκεκριμένα το ΣΑΓΕ έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους 5 αντιστρατήγους, 2 αντιπτεράρχους, 4 υποναυάρχους και 7 υποπτεράρχους.

Παράλληλα έκρινε διατηρητέους 4 αντιστρατήγους, 3 αντιναυάρχους 1 αντιπτέραρχο, 7 υποναυάρχους και 10 υποπτεράρχους.

Ανάμεσα στους «Διατηρητέους» στον Στρατό Ξηράς είναι και ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος (ΠΖ) Ιλαρίδης Άγγελος.

Ο Άγγελος Χουδελούδης νέος διοικητής του Δ’ ΣΣ

Μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την τοποθέτηση των αντιστρατήγων, Διοικητής Δ’ Σώματος Στρατού αναλαμβάνει ο νεοπροαχθείς Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, με καταγωγή από τον Έβρο.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, αναλαμβάνει υψηλή θέση αξιωματούχου στη διοίκηση των Ένοπλων Δυνάμεων και μάλιστα ως Υπαρχηγός ΓΕΣ ο ξανθιώτης Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ως νεοπροαχθείς.

Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ο τέως διοικητής του Δ’ ΣΣ Άγγελος Ιλαρίδης

Ο μέχρι πρότινος διοικητής του Δ’ ΣΣ Άγγελος Ιλαρίδης αναλαμβάνει καθήκοντα ως Γενικός Επιθεωρητής Στρατού. Στη θέση του ως αρχηγός ΓΕΣ παραμένει και ο προηγούμενος διοικητής του Δ’ ΣΣ ο Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…