Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Μ. Τσέπελης: «Η γυναίκα μπροστά, για μια κοινωνία, άμεση, ζεστή και ανθρώπινη»

Μ. Τσέπελης: «Η γυναίκα μπροστά, για μια κοινωνία, άμεση, ζεστή και ανθρώπινη»

0

Το μήνυμα του δημάρχου για την Ημέρα της Γυναίκας

Τις δικές του ευχές εξέφρασε δημόσια ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης για την Ημέρα της Γυναίκας, σημειώνοντας στη δήλωσή του: «Είναι απολύτως σαφές ότι δεν περιοριζόμαστε μόνο στην Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας για να εκφράσουμε τη βαθιά πίστη μας, η οποία μετουσιώνεται σε πράξη, καθημερινά, για το μεγαλείο της γυναικείας ύπαρξης.

Υποκλινόμαστε, με σεβασμό, μπροστά σε όλες τις γυναίκες, που δίνουν καθημερινά εδώ και ένα τουλάχιστον έτος, τον καθημερινό τους αγώνα κατά της κρίσης του COVID-19 και κυριαρχούν στον ευρύτερο  χώρο της  υγείας,  σε όλη την υφήλιο.

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας, διατηρώντας ταυτόχρονα και όλους τους ρόλους τους στην κοινωνία, είναι οι δυνατές υπάρξεις γύρω μας και έχουν την τεκμηριωμένη δυνατότητα να πετυχαίνουν σε όλους τους τομείς.

Στον Δήμο Ξάνθης, συνεχίζουμε να βάζουμε σε προτεραιότητα κάθε προσπάθεια, ουσιαστική και άμεση, με στόχο τη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που αναδεικνύουν και διαχέουν τον σημαντικό ρόλο της γυναίκας, μέσα στην κοινωνία μας.

Υποστηρίζουμε σθεναρά την υψηλή συμμετοχή των γυναικών σε δομές και όργανα διαβούλευσης και διαμόρφωσης  πολιτικών και λειτουργιών,  στις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης, στα Νομικά του Πρόσωπα, στις δομές του εθελοντισμού και των συλλογικοτήτων, στις εκδηλώσεις και τις δράσεις στην περιοχή, που διοργανώνουμε.

Συνεχίζουμε, ανοικτοί προς όλη την κοινωνία, να επιζητούμε  την κατάθεση, ιδεών από συλλογικότητες και μεμονωμένα πρόσωπα, για να πετύχουμε,  όλοι μαζί,  πολλά περισσότερα.

Χρόνια Πολλά, από την ψυχή μας, όχι τυπικά, αλλά με πλήρη αίσθηση και αγάπη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δήμος Ξάνθης: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός πυροπροστασίας για δομημένα ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε δάση

Πρέπει να συνταχθεί Έντυπο Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Τεχνικής Έκθεσης αρμόδιου τεχνι…