Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Και η «Ξάνθη για Όλους» επαναφέρει το θέμα των μέτρων ενίσχυσης πολιτών και επιχειρήσεων

Και η «Ξάνθη για Όλους» επαναφέρει το θέμα των μέτρων ενίσχυσης πολιτών και επιχειρήσεων

0

Ζητά ενημέρωση για τις ενέργειες στις οποίες προέβη η δημοτική αρχή

Σχετικά με τα μέτρα ψήφισης που αποτέλεσαν το επίκεντρο της συνεδρίασης του Αυγούστου θέτει ερώτηση προς τον δήμαρχο η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» ζητώντας απαντήσεις και διευκρινίσεις για όσα έχουν προχωρήσει με βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν. Συγκεκριμένα, η παράταξη ρωτά τον δήμαρχο:

«1.Ποιες ενέργειες έχουν γίνει και εάν έχει εφαρμοστεί η απόφαση 107/11-9-2020 του Δημοτικού Συμβουλίου που προβλέπει «Απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα ενιαία ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για όσο διάστημα θα είναι κλειστές ή για όσο διάστημα με τις κρατικές αποφάσεις μειώνεται το εύρος της δραστηριότητάς τους» (Θέμα 1ο του Δ.Σ. της 26ης Αυγούστου 2020)

2.Ποιες ενέργειες έχουν γίνει και εάν έχει εφαρμοστεί η απόφαση 108/11-9-2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προβλέπει «Απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα τέλη κοινόχρηστων χώρων (και για τα τραπεζοκαθίσματα), σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9-1958 β.δ. (Α΄ 171) για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί. (Θέμα 2ο του Δ.Σ. της 26ης Αυγούστου 2020)

3.Επειδή ήδη το έχουμε προτείνει στο ΔΣ της ΔΕΥΑΞ και δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, ερωτάστε εάν τα μέλη της δημοτικής σας παράταξης που συμμετέχουν στο ΔΣ της ΔΕΥΑΞ και έχουν την πλειοψηφία προτίθενται να προτείνουν τη μείωση των λογαριασμών ύδρευσης των επιχειρήσεων για όσο διάστημα βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας λόγω της πανδημίας;».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…