Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ενθουσίασε το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού των Βατράχων

Ενθουσίασε το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού των Βατράχων

0

30 ομάδες συμμετείχαν στο παιχνίδι που διοργανώθηκε με τον ασφαλέστερο, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό και γιατί όχι… επιμορφωτικό τρόπο

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Βάτραχοι» με αφορμή την ολοκλήρωση των φετινών ΘΛΕ, εξέδωσε ανακοίνωση μεταφέροντας την γλυκόπικρη γεύση που άφησε η φετινή διοργάνωση σε αυτούς που βρίσκονται στην «καρδιά» του καρναβαλιού. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος εστίασε στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, οι οποίες στέρησαν ακόμα μία χρονιά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις  Μπόρεσαν ωστόσο μέσα σε αυτές τις συνθήκες να αναπολήσουν τις περασμένες παρελάσεις μέσα από τον φωτογραφικό διαγωνισμό που διεξήχθη μέσω τις σελίδας τους στο Facebook και που ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Ανδριάννα με 310 like , θυμίζοντάς την αποκριάτικη τους στολή του 2012 .

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε επίσης και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού που διοργανώσαμε την Κυριακή 14 Μαρτίου. 30 ομάδες τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας με βάση τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και Πολιτικής Προστασίας περιηγήθηκαν στην πόλη , συνδυάζοντας τη σωματική τους άσκηση με την επίλυση γρίφων που τους οδηγούσε σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Σκοπός όλων ήταν να σπάσει η μονοτονία της καραντίνας με τον ασφαλέστερο αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό και γιατί όχι… επιμορφωτικό τρόπο . «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες που πραγματικά έτρεξαν πολύ́» από τους Βατράχους, που ενημέρωσαν ότι πιο γρήγορη ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα «Πύραυλος» με τη Γιώτα και το Γιάννη .

Οι Βάτραχοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για το καρναβάλι του 2022 με την ελπίδα να το ζήσουν όπως το ξέρουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Τετάρτης: «Γεωπολιτική του νερού» του Νταβίντ Μπλανσόν

Μέσα από την ανάλυση συγκεκριμένων περιπτώσεων, ο Νταβίντ Μπλανσόν παρουσιάζει τις τρεις μ…