Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έμπερτ:  «Υπάρχει βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια και φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο»

Έμπερτ:  «Υπάρχει βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια και φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο»

0

Μίνι συνέντευξη του Γερμανού επιθετικού στην ιστοσελίδα της ομάδας

Τα γενέθλιά του είχε ο Πάτρικ Έμπερτ που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΑΟ Ξάνθη επί του Λεβαδειακού για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σχετικά με την αφιέρωση του γκολ αλλά και για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στα Χανιά.

Για το νικητήριο γκολ: “Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους συμπαίχτες, προπονητές, προσωπικό και την Διοίκηση της ομάδας. Είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω των υγειονομικών συνθηκών αλλά και των συνεχόμενων αγώνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας επηρεάσει και να μην έχουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και είμαστε ικανοί να πετύχουμε. Πιστεύω πως στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε βελτίωση με αποτέλεσμα να πετύχουμε νίκες και να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας”.

Για το επόμενο παιχνίδι στα Χανιά: “Είναι ένας δύσκολος αγώνας όπως οι περισσότεροι αγώνες της Super League 2. Οι ομάδες είναι συγκεντρωμένες και καλά οργανωμένες προσπαθώντας να μην δεχτούν κάποιο τέρμα. Αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη και θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Πιστεύω πως ο προπονητής θα μας προετοιμάσει κατάλληλα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…