Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δύο βαθμοί μένουν για την κορυφή μετά την νίκη κατά του Λεβαδειακού

Δύο βαθμοί μένουν για την κορυφή μετά την νίκη κατά του Λεβαδειακού

0

1-0 στο Ξάνθη-Λεβαδειακός

 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της σφράγισε η Ξάνθη με το 1-0 κατά του Λεβαδειακού το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στα Πηγάδια.

Το τελευταίο ματς της 15ης αγωνιστικής της Super League 2, παρά την ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα ο ΑΟ Ξάνθης κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να επικρατήσει, φτάνοντας μόλις δύο βαθμούς πριν την κορυφή.

Το γκολ που έδωσε την πολυπόθητη νίκη ξεκίνησε από πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πάτρικ Έμπερτ να εκτελεί. Ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε αρχικά, αλλά ο επιθετικός της Ξάνθης απάντησε ακαριαία.

Η απόφαση για πέναλτι αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του Λεβαδειακού, αλλά το ριπλέι επιβεβαιώνει τον διαιτητή Ζαχαριάδη, αφού φάνηκε καθαρά ότι στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Τζούρμαν η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο χέρι του Μύγα.

 

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Τ. Παπάζογλου, Γκαρσία, Πέτροβιτς, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Θυμιάνης, Τάτος (29′ Μυστακίδης (65′ Θ. Παπάζογλου), Σχρόιγεν (66′ Μικελτάτζε), Έμπερτ.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας (67′ Μυτίδης), Παναγιώτου (60′ Μαρίνος), Καραχάλιος, Νίκας (74′ Συμελίδης), Μεχία, Κονέ (60′ Νίλι), Πολέτο, Μπιανκόνι (74′ Τζιώρας).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…