Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διαδικτυακή συνάντηση Παπαλουκά με αθλητές της ακαδημίας της Ασπίδας Ξάνθης

Διαδικτυακή συνάντηση Παπαλουκά με αθλητές της ακαδημίας της Ασπίδας Ξάνθης

0

Τους νεαρούς αθλητές της Ασπίδας Ξάνθης συνάντησε διαδικτυακά ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς.

Στην σχετική της ενημέρωση η Ασπίδα αναφέρει μεταξύ άλλων:

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά, η διαδικτυακή συνάντηση των παιδιών των τμημάτων υποδομής της Ασπίδας Ξάνθης με τους προπονητές τους, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών για το μπάσκετ και να τονωθεί η πεσμένη, λόγω της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων, ψυχολογία τους.

Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση είχαμε τη χαρά και την τιμή να είναι μαζί μας ο Θεόδωρος Παπαλουκάς (Theodoros Papaloukas), ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη προθυμία στην πρόσκληση που του έκανε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κωτάκης και συμμετείχε στη συζήτηση με τα παιδιά, η οποία διήρκεσε κοντά στη μία ώρα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο αγαπημένος “Τέο” του ελληνικού μπάσκετ αντάλλαξε απόψεις με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας, τους αφηγήθηκε ιστορίες από την πλούσια καριέρα του και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους στο μπάσκετ, επισημαίνοντάς τους ότι δεν πρέπει να χάνουν την αισιοδοξία τους κόντρα στη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε όλοι.

Το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Θεόδωρο Παπαλουκά, για την τόσο πρόθυμη και πολύτιμη για τα παιδιά, συμμετοχή του στη διαδικτυακή αυτή συζήτηση.

Ο τρόπος με τον προσέγγισε ο Θεόδωρος Παπαλουκάς τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και η προθυμία του να απαντήσει σε κάθε τους απορία, απλά επιβεβαιώνει πως πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή κι έναν εξίσου σπουδαίο άνθρωπο, που με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του, έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα…»

 

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Διαφωνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…