Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χρόνια Πολλά στις Γυναίκες από τις Γυναίκες της ΟΕΒΕ

Χρόνια Πολλά στις Γυναίκες από τις Γυναίκες της ΟΕΒΕ

0

Γυναίκα μια λέξη πολλοί τίτλοι…

Τις ευχές τους σε όλες τις γυναίκες της Ξάνθης στέλνουν με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι γυναίκες εκπρόσωποι σωματείων τη; ΟΕΒΕ Ξάνθης, δίνοντας το στίγμα της παραγωγικότητας των γυναικών, αλλά και της ανάγκης να εμπλακούν ακόμη περισσότερες γυναίκες στον συνδικαλισμό, μιας και υποεκπροσωπούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομικής ζωής.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Σύζυγος, μητέρα, φίλη, εργαζόμενη, σύντροφος, γιαγιά και άλλες τόσες ιδιότητες που μπορούν να δοθούν στο φύλο γένους θηλυκού. Η γυναίκα στις σύγχρονες εποχές καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλούς και δύσκολους ρόλους, σε μια κοινωνία με πολλές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για την ανάδειξη των “γυναικείων δεξιοτήτων” είναι εκεί να αποδεικνύει κάθε μέρα τον πολύπλευρο ρόλο της στην κοινωνία. Στον συνδικαλισμό τον οποίο και εκπροσωπούμε η ποσόστωση των γυναικών δυστυχώς είναι απογοητευτική ελάχιστες γυναίκες παίρνουν την απόφαση να ασχοληθούν με ένα κατ’ εξοχήν “ανδρικό σπορ” είτε γιατί δεν επιθυμούν είτε γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν…Οφείλουμε λοιπόν να ενθαρρύνουμε όλο και πιο πολλές γυναίκες να ασχοληθούν με τα κοινά από όποιο πόστο, με την ανιδιοτελή προσφορά, με την υγιή διεκδίκηση, βάζοντας τον πήχη ψηλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές που ακολουθούν! Ας βρούνε έναν “δρόμο” πιο εύκολα στρωμένο στην δημόσια σφαίρα.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου θρησκείας, χρώματος, προσωπικών προτιμήσεων, χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που καθημερινά μάχονται για ένα καλύτερο αύριο, σε αυτές που τώρα “ανθίζουν” αλλά και σε αυτές που είναι στην δύση τους και χρειάζονται περισσότερη αγάπη! Η γυναίκα γιορτάζει κάθε μέρα μέσα από την ίδια της την φύση, αυτή που δίνει ζωή και ελπίδα Χρόνια πολλά!».

Οι υπογράφουσες

ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΜΑΙΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΛΗ ΜΑΡΙΑ ΤΑΜΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΜΟΝΔΡΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΝΑΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΩΛΩΝ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΣΕΡΡΑΙΟΥ ΚΑΤΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΧΘΥΠΩΛΩΝ -ΙΧΘΥΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΦΑΝΙΔΟΥ ΕΥΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

108 τα νέα κρούσματα στην Ξάνθη

729 συνολικά στην ΑΜΘ   Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη 6 Ιουλίου ότι τα νέα εργαστηρια…