Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Συνεχίστηκε και με χιόνι η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

ΑΟΞ: Συνεχίστηκε και με χιόνι η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

0

Δανεικοί στο Αιγάλεω Οκάν και Βαλμάς

Ο  Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις το μεσημέρι της Τρίτης, ξεκινώντας προετοιμασία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια, μετά από μία σύντομη ανάπαυλα τη Δευτέρα, έχοντας συμπληρώσει ένα σερί 7 αγώνων σε 22 ημέρες.

Η προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη χιονόπτωση στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στα Περιβόλια να ακολουθούν ασκήσεις αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις τακτικής.. Στο απουσιολόγιο του Μπάμπη Τεννέ πέρα από τον διεθνή με την Ελπίδων Κώστα Θυμιάνη και τους τραυματίες Βασίλεφ, Στάθη και Αλή, βρίσκονται οι Γκαρσία, Ίτσο, Μπριλάντε και Τάτος που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Αντώνης Καπνίδης.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ ότι δύο ποδοσφαιριστές, ο Σουλεϊμάν Οκάν και ο Κωνσταντίνος Βαλμάς, δόθηκαν με τη μορφή του δανεισμού στην ομάδα του Αιγάλεω, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …