Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 7.500 ευρώ “extra” κόστισε αρραβώνας στο δήμο Μύκης!

7.500 ευρώ “extra” κόστισε αρραβώνας στο δήμο Μύκης!

0

Παρευρισκόμενοι στην τελετή σε σπίτι ανάρτησαν φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να παρέμβει Εισαγγελέας

 Τέσσερις πελάτες σε καφενείο στον Βόρειο Έβρο παρά την απαγόρευση-Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια και 300 ευρώ στους υπόλοιπους

Ένας αρραβώνας που πραγματοποιήθηκε παρά τις απαγορεύσεις με την παρουσία συγγενών και φίλων κόστισε 7.500 επιπλέον στο δήμο Μύκης.

Παρευρισκόμενοι ανάρτησαν φωτογραφίες από την τελετή εντός σπιτιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία, που περιλάμβανε την επιβολή προστίμου  3.000 ευρώ για τον διοργανωτή της ιδιωτικής συνάθροισης και από 300 ευρώ σε 15 συμμετέχοντες! Να σημειώσουμε ότι ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, ωστόσο τα πρόστιμα επιβλήθηκαν την Τρίτη 2 Μαρτίου με την ολοκλήρωση της εξέτασης της διαδικασίας.

Αυτό είναι που λέμε… «την πάτησαν απ’ τη χαρά τους»!

Πρόστιμο σε καφενείο στο Β. Έβρο

Άλλο ένα περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη 2 Μαρτίου σε βόρειο τμήμα του Έβρου. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε καφενείο στο οποίο παρευρίσκονταν τέσσερα άτομα μαζί με την ιδιοκτήτρια παρά την απαγόρευση λειτουργίας. Στους 3 πελάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και 5000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στην ιδιοκτήτρια΄.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων σε όλη την επικράτεια

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη  σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

75 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και μη χρήση μάσκας

Παράλληλα, την Τρίτη συνεχίστηκαν και οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων.

Συγκεκριμένα  πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (61.642) έλεγχοι, από τους οποίους οι (5.913) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».  Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.469) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (4) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.144) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων οι (40) ήταν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
  • (279) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (35) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (46) παραβάσεις και (4) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.), εκ των οποίων (2) στην ΑΜΘ.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…