Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το «Αντίο» στον Παναγιώτη Σύροπουλο από τον ΠΣΑΤ

Το «Αντίο» στον Παναγιώτη Σύροπουλο από τον ΠΣΑΤ

0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ και ομάδες της Ξάνθης

Δεκάδες είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ομάδες και φορείς της πόλης, αλλά και απ’όλη την Ελλάδα για την απώλεια του Παναγιώτη Συρόπουλου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) γράφει: ” Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με θλίψη τον συνάδελφο και μέλος του Συνδέσμου μας, Παναγιώτη Συρόπουλο, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. Ο Παναγιώτης Συρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη και αφιέρωσε την δημοσιογραφική του καριέρα στο ρεπορτάζ του ΑΟ Ξάνθης. Ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα ραντεβού του ΑΟΞ, στην υπογραφή της συμφωνίας με τη Βιαμάρ για τη μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη το 1991, ενώ περιέγραψε στο ραδιόφωνο την ευρωπαϊκή ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ το 2013. Ξεκίνησε από την «Αδέσμευτη Θράκης» και δούλεψε στις εφημερίδες «Metrosport», «Εμπρός», στα ραδιόφωνα Ράδιο Live 52,1, Σπορ ΦΜ Ξάνθης, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Next TV, Θράκη TV, Κανάλι 6 ενώ συνεργάστηκε ως ανταποκριτής σχεδόν με όλες τις αθλητικές εφημερίδες. Είχε λάβει έπαινο από τον ΠΣΑΤ το 2015 στο πλαίσιο των Δημοσιογραφικών Βραβείων για τη Συνέντευξη του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου,  («Θα προσεύχομαι για την Ξάνθη»), στην Εφημερίδα «Goal News». Επίσης, είχε βραβευτεί από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ξάνθης και την ΠΑΕ. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Γεωργία και τον γιο του Σταύρο. Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ”

Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ: “Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Παναγιώτη. Πανό θα είσαι πάντα κοντά μας”

Συλλυπητήρια από τοπικές ομάδες

Ορφέας Ξάνθης: “Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει αγαπημένε μας Παναγιώτη”

Ασπίδα Ξάνθης: “Το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του αθλητικογράφου, Παναγιώτη Συρόπουλου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!”

Αναγέννηση Θαλασσιάς: “Σύσσωμη η Αναγέννηση Θαλασσιας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Συρόπουλου Παναγιώτη για την απώλεια του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Βασίλισσες της Θράκης: “Η γυναικεία ποδόσφαιρικη ομάδα Βασίλισσα της Θράκης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Συροπουλου Παναγιώτη αλλά και σε όλη την αθλητική οικογένεια για την απώλεια του.”

Απόλλων Διομηδείας: “Καλό ταξίδι φίλε μας καλέ, άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια σε όλοι την πορεία του. Δημοσιογράφος αμερόληπτος και παθιασμένος με την μεγάλη ομάδα της πόλης μας τον ΑΟΞ! Παναγιώτη θα μας λείψεις πολύ!”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …