Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στέγη απέκτησαν οι θεματικές φοιτητικές ομάδες της Πολυτεχνικής

Στέγη απέκτησαν οι θεματικές φοιτητικές ομάδες της Πολυτεχνικής

0

Παραδόθηκαν χώροι σε ανακαινισμένα διαμερίσματα του ΔΠΘ στην οδό Τσιμισκή. Ξεκινά πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των φοιτητών στο ίδιο οίκημα

Για τη λειτουργία νέας δομής του πανεπιστημίου στην Ξάνθη, πληροφορεί ο αντιπρύτανης Οικονομικών Φώτης Μάρης, ενημερώνοντας με ικανοποίηση, μέσω ανάρτησης ότι είναι έτοιμο το ανακαινισμένο κτίριο του ΔΠΘ, στην οδό Τσιμισκή 58 στην Ξάνθη, όπου πλέον στο διαμέρισμα Α στεγάζεται το πρόγραμμα της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των φοιτητών της πολυτεχνικής σχολής, με επιστημονικά υπεύθυνη την καθηγήτρια  Ιατρικής κ. Μαρία Σαμακουρή και υπεύθυνη του γραφείου την κ. Γεωργία Αγγέλου. «Μια προσπάθεια χρόνων ολοκληρώθηκε! Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια το ευχαριστώ μου τόσο στον προϊστάμενο της τεχνικής μας υπηρεσίας στην Ξάνθη κ. Βασίλειο Ποιμενίδη, όσο και στα στελέχη της», σημειώνει ο κ. Μάρης, πληροφορώντας παράλληλα ότι παραδόθηκαν στις θεματικές φοιτητικές ομάδες δικτύωσης της Πολυτεχνικής Σχολής, τα διαμερίσματα Β, Γ και Δ με εμβαδόν 250 τ.μ., τα οποία θα στεγάσουν τις προσπάθειες των δραστήριων φοιτητικών ομάδων. «Το όνειρο των φοιτητών μας απόκτησε στέγη! Είμαι σίγουρος για την μέγιστη αξιοποίηση! Σήμερα υπέγραψα τα σχετικά συμφωνητικά παραχώρησης χρήσης μετά την ομόφωνη απόφαση του πρυτανικού συμβουλίου! Το ΔΠΘ αλλάζει!», καταλήγει ο κ. Μάρης.

Οι φοιτητικές ομάδες του ΔΠΘ που στεγάζονται στο ανακαινισμένο κτήριο είναι: estiemlgxanthi, eesteclcxanthi, BESTXANTHI, iaceslcxanthi, ieeeduth, iasduth, wieduth, csduth, rasduth, pesduth.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…