Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σκληρή επίθεση Χαριτωνίδου σε Ασκαρίδη

Σκληρή επίθεση Χαριτωνίδου σε Ασκαρίδη

0

Τον κατηγορεί ότι ανακοίνωσε πρόγραμμα για τις φετινές διαδικτυακές ΘΛΕ, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθούν

 

Στον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη επιτέθηκε με σκληρή κριτική η Ειρήνη Χαριτωνίδου, μέλος του νομικού προσώπου και δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ξάνθη για Όλους» μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Κέντρου Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα.

Η κ. Χαριτωνίδου κατηγόρησε την πρόεδρο ότι προέβη σε ανακοινώσεις για το φετινό διαδικτυακό πρόγραμμα των ΘΛΕ, πριν τη διαδικασία έγκρισης από το ΔΣ, ενώ ακόμη πιο αιχμηρή είναι η καταγγελία της για το γεγονός ότι, όπως μεταφέρει, ο κ. Ασκαρίδης παραδέχθηκε πως δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που δημοσιοποίησε.

Η ίδια σημειώνει επίσης ότι, στην 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2021, προστέθηκαν 30.000 ευρώ για την προμήθεια καρναβαλικού διάκοσμου, και ρωτά τον πρόεδρο: «30.000 ευρώ για καρναβάλι δια περιφοράς (διαδικτυακό) ; Γνωρίζετε ότι το Κέντρο Πολιτισμού μπορεί να διακοσμεί, όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις αυτού ; Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και εάν ναι, σε ποιο σημείο της πόλης και γι’ αυτό χρειαζόμαστε τον καρναβαλικό διάκοσμο των 30.000 ευρώ ;».

Η σχετική ανακοίνωση γίνεται ακόμη πιο αιχμηρή στο υστερόγραφο, όπου η κ. Χαριτωνίδου αναφέρει: «αγαπητέ κ. Ασκαρίδη, προσέξτε μην τυχόν λόγω της συμπεριφοράς και των πράξεών σας, σάς μπερδέψουν με το Βασιλιά Καρνάβαλο  που -όπως ξέρετε- τον καίνε στο τέλος των λαογραφικών εκδηλώσεων!! Αν και για το κάψιμό σας φροντίζετε εσείς καθημερινά με τις πράξεις σας, ακολουθώντας πιστά και άκριτα τις προσταγές άλλων».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…