Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πρόστιμα για ιδιωτική συνάθροιση στην Ορεστιάδα

Πρόστιμα για ιδιωτική συνάθροιση στην Ορεστιάδα

0

51 νέες παραβιάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και 22 για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ

Πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε κλειστό χώρο επιβλήθηκε στην Ορεστιάδα, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι πέντε συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (65.739) έλεγχοι, από τους οποίους οι (4.535) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.782) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (15) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.303) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων (51) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (369) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν (364) πρόστιμα των 300 ευρώ και (5) πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (22) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (110) παραβάσεις και (15) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις εντοπίστηκαν τέσσερις περιπτώσεις εκ των οποίων η οποία αφορα:

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (Ορεστιάδα), 3.000 ευρώ για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε κλειστό χώρο και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε (5) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…