Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παρελθόν από την Ξάνθη ο συνεργάτης του Πόποβιτς, Ζέλικο Κάλατς

Παρελθόν από την Ξάνθη ο συνεργάτης του Πόποβιτς, Ζέλικο Κάλατς

0

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη επικεντρώνεται η ομάδα

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας και συνεργάτης του Τόνι Πόποβιτς στον πάγκο, αποχώρησε από την ομάδα της Ξάνθης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ που ενημερώνει για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Αυστραλός, που ως παίκτης είχε αγωνιστεί και στην Καβάλα, ήταν στενός συνεργάτης του Πόποβιτς και μένει να φανεί αν πρόκειται για μεμονωμένη αποχώρηση ή αν προοιωνίζεται και η αλλαγή του 47χρονου τεχνικού. Κι αυτό διότι φουντώνει η δυσαρέσκεια και μαζί και οι φήμες για το μέλλον του Τόνι Πόποβιτς, μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά φαίνεται πως για την ώρα τουλάχιστον, έχει τη στήριξη των ανθρώπων της ΠΑΕ. Βέβαια εάν τα αποτελέσματα δεν αλλάξουν άμεσα τις επόμενες αγωνιστικές, τότε δεν αποκλείεται να έρθει και το «διαζύγιο» με τον Τόνι Πόποβιτς.

Αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων KALAC ZELJKO. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο ΑΟΞ επέστρεψε το πρωινό της Τρίτης σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της SL2 θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, το ερχόμενο Σάββατο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες σε Λιβαδειά και εντός έδρας με τα Χανιά.

Το προπονητικό επιτελείο έριξε το βάρος μετά την προθέρμανση και την ενδυνάμωση, στις ασκήσεις της ημέρας σε τομείς της αμυντικής τακτικής και της επιθετικής οργάνωσης. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μίλος Πέτροβιτς, ενώ Πολ Ίτσο και Τζόσουα Μπριλάντε ανεβάζουν ρυθμούς εκγύμνασης.

Πριν την προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σεμινάριο επιμόρφωσης σε θέματα διαιτησίας με ομιλητή τον κ. Τάσο Ντοσίδη της ΕΠΣ Θράκης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…