Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική της Super League 2

Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική της Super League 2

0

Πώς διαμορφώνεται ο  πίνακας των σκόρερς

Μετά τη νίκη της το Σάββατο η Ξάνθη ανέβηκε στην 5η θέση, απέχοντας πλέον πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ο οποίος μετά την ήττα του Λεβαδειακού στην Πάτρα, είναι μόνος πρώτος. Ουσιαστικά έχοντας με ένα παιχνίδι λιγότερο, μόνο δυο ομάδες, ο πρωτοπόρος Ιωνικός και ο Εργοτέλης, έχουν καθαρή διαφορά και είναι πιο πάνω από τον ΑΟΞ.

Ο Τόνι Πόποβιτς δήλωσε ικανοποιημένος στην κάμερα της ΕΡΤ3 μετά το τέλος του αγώνα: «Πολύ σημαντική νίκη, τη δικαιούμασταν απόλυτα. Κάναμε ευκαιρίες, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Στο τέλος δόθηκε το πέναλτι που μου προκάλεσε έκπληξη για αυτή την απόφαση του διαιτητή. Δικαιούμασταν τη νίκη που πήραμε με τη φανταστική απόκρουση του ‘Ιτσο. Πήραμε δεύτερη σερί νίκη, δεν δεχτήκαμε ξανά γκολ και θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Βάλαμε φανταστικό γκολ, με εξαιρετικούς συνδυασμούς, πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος και για τον Καπνίδη γιατί δουλεύει σκληρά για την ομάδα και άξιζε το γκολ.  Είμαι σίγουρος όλοι στην Αυστραλία είναι υπερήφανοι για τη νίκη μας σήμερα, ο Μπίλ θα το απολαύσει σήμερα. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι»

Στα υπόλοιπα σημαντικά παιχνίδια, ο Λεβαδειακός γνώρισε την πρώτη του ήττα και έπεσε από την κορυφή, ενώ ο αντίπαλος της Ξάνθης στην επόμενη αγωνιστική Διαγόρας έχασε από τον Εργοτέλη. Με νίκη συνέχισε ο Ιωνικός επί του ΑΕ Καραϊσκάκης και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα 1-0

Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

Ιωνικός – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας αναβλήθηκε

Εργοτέλης – Διαγόρας Ρόδου 2-0

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ):

  1. Ιωνικός Νίκαιας 17 (8-5)

——————————————-

  1. Λεβαδειακός 15 (9-5)

——————————————-

  1. Παναχαϊκή 13 (11-5)
  2. Εργοτέλης 13 (6-3)*
  3. ΑΟ Ξάνθη 12 (5-5)*
  4. Διαγόρας Ρόδου 11 (6-5)

——————————————-

  1. ΑΟ Τρίκαλα 10 (9-7)
  2. Χανιά 10 (6-6)
  3. Απόλλων Λάρισας 5 (4-7)*
  4. Δόξα Δράμας 4 (3-8)**

——————————————–

  1. OΦ Ιεράπετρας 3 (6-12)
  2. ΑΕ Καραϊσκάκης 3 (5-14)

* Εργοτέλης, Ξάνθη και Απόλλων Λάρισας έχουν ένα ματς λιγότερο.

** Η Δόξα Δράμας έχει τρία ματς λιγότερα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9η, 17/2)

ΑΕ Καραϊσκάκης- ΑΟ Τρίκαλα

Δόξα Δράμας – Ιωνικός

Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη

Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας

ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης

Χανιά – Παναχαϊκή

Ο πίνακας των σκόρερς μετά την 8η αγωνιστική

Έναν παλιό μας γνώριμο, τον πρώην της Ξάνθης και νυν παίκτη του Ιωνικού Ματίας Κάστρο συναντάμε στην κορυφή των σκόρερς της Superleague2, με πέντε γκολ. Ο επιθετικός της Ξάνθης Αντώνης Καπνίδης έχει μέχρι στιγμής 2 γκολ.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς:

5 ΓΚΟΛ: Κάστρο (Ιωνικός)

3 ΓΚΟΛ: Διαμαντόπουλος (Χανιά), Νταμιάν (ΟΦ Ιεράπετρας), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (Παναχαϊκή), Τζιώρας (Λεβαδειακός), Μπαστακός (Διαγόρας Ρόδου)

2 ΓΚΟΛ: Καπνίδης (ΑΟ Ξάνθη), Μανουσάκης (Εργοτέλης), Αμπούν Ομάρ (Ιωνικός), Ευθυμίου, Σταματής (ΑΟ Τρίκαλα), Μαραθωνίτης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Κουσκουνάς, Γιούσης (Παναχαϊκή)

1 ΓΚΟΛ: Μπριλάντε, Θυμιάνης, Τάτος, Έμπερτ (ΑΟ Ξάνθη), Μυτίδης, Μύγας, Λιάγκας, Πολέτο, Νίλι (Λεβαδειακός), Ντορίβα, Γεωργίου, Λινάρδος, Κοντοχρήστος (Διαγόρας Ρόδου), Σκόνδρας, Ζόγκ, Σουλιώτης, Αλμπάνης (ΑΟ Τρίκαλα), Κόστα, Μπαράτα, Λεμονής (ΟΦ Ιεράπετρας), Δεινόπαπας, Δούμτσιος, Λόβριτς (ΑΕ Καραϊσκάκης), Βασιλογιαννης, Μπαρμπίγια (Χανιά), Κόκκας, (Παναχαϊκή), Μπουτσάκης, Πατρινός, Κόνραντ, Μπουρσέλης (Εργοτέλης), Νιασσέ, Πλατέλλας (Ιωνικός), Μαυρίας, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (Δόξα Δράμας), Αθανασιάδης, Μπάμπης, Μπαστιάνος (Απόλλων Λάρισας)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Θυμιάνης (ΑΟ Ξάνθη), Σουλιώτης (ΑΟ Τρίκαλα)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …