Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ο Ι. Αραμπατζής νέος Διοικητής Π.Υ. Ξάνθης

Ο Ι. Αραμπατζής νέος Διοικητής Π.Υ. Ξάνθης

0

Διετέλεσε διοικητής Πυροσβεστικής στη Δράμα

 Καθήκοντα ανέλαβε και ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής ΑΜΘ Κ. Κούκουρας

Σε ενημέρωση για την αλλαγή διοικήσεων στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της περιοχής προέβη η Πυροσβεστική.

Από τις 29/1/2021 ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με έδρα τη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Κούκουρας του Βασιλείου. Ο νέος Διοικητής της ΠΕΠΥΔΑΜΘ γεννήθηκε στη Χαλκίδα Ν. Εύβοιας της 16/6/1965 και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη Ν. Έβρου. Στα τριάντα έτη υπηρεσίας στο Πυροσβεστικό Σώμα υπηρέτησε σε πολλές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ελλάδας (Αθήνα- Πειραιάς-Χαλκίδα-Οινόφυτα-Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη) από διαφορετικές θέσεις. Τα τελευταία οκτώ έτη διετέλεσε Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Έβρου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτιστικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Νομικής Σχολής Αθηνών. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Κωνσταντίνος Κούκουρας νέος Περιφερειακός Διοικητής της ΠΟΥ ΑΜΘ

Ακόμη, νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης ανέλαβε ο Πύραρχος Ιωάννης Αγγ. Αραμπατζής. Ο νέος Διοικητής είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών και κατάγεται από την Προσοτσάνη Δράμας. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 2001 με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Αποφοίτησε το 2016 από τη Σχολή μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ενώ είναι κάτοχος πτυχίου, Τμήματος Δασοπονίας – ΤΕΙ Δράμας το 1994.

Υπηρέτησε στο 1ο Πυροσβεστικό Σώμα Αθηνών, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρναίας, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κάτω Νευροκοπίου, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νέου Μαρμαρά και από το 2012 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, με τα δύο τελευταία χρόνια ως Διοικητής αυτής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…