Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις O 1ος Διαγωνισμός διαπραγμάτευσης στην Ξάνθη από το Xanthi Techlab

O 1ος Διαγωνισμός διαπραγμάτευσης στην Ξάνθη από το Xanthi Techlab

0

Απευθύνεται σε φοιτητές, νέους επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς στην περιοχή της ΑΜΘ

Ο 1ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην περιοχή μας είναι γεγονός.

Η διαπραγμάτευση βρίσκεται παντού μέσα στη ζωή μας. Από απλές αγοραπωλησίες μέχρι και την προαγωγή σε μια θέση εταιρείας. Όλα στη ζωή είναι διαπραγμάτευση και το να φτάσουμε στο να πει κάποιος ΝΑΙ απαιτεί μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Το Thrace Negotiations Tournament, είναι ο πρώτος διαγωνισμός διαπραγμάτευσης για φοιτητές, νέους επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Διοργανώνεται από το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και το SDGs DUTH Hub ,UN Sustainable Development Solutions Network – Youth Initiative

Ο σκοπός του Τ.Ν.Τ. είναι μέσα από διαδραστικά σενάρια και ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο να μάθουν οι συμμετέχοντες πως θα αξιοποιούν τις δεξιότητες τους για να επιτυγχάνουν την καλύτερη συμφωνία.

Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες του είδους και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση συγκρούσεων.

Ο διαγωνισμός αποτελείται από τη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσης, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές της διαπραγμάτευσης, της διαχείρισης συγκρούσεων και της συμφωνίας.

Στην επόμενη φάση είναι ο ημιτελικός και ο τελικός, όπου οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε ομάδες θα εξασκηθούν σε πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης και χωρισμένοι σε ρόλους θα προσπαθήσουν να επιλύσουν σύγχρονα προβλήματα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου Πολιτισμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Underhill West: Μια ξανθιώτικη μουσική ιστορία με ταλέντο και ζωντάνια που συνεχίζεται…

Πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα της Π.Ε. Ξάνθης στο ξανθιώτικο συγκρότημα Φίλοι, πρώην μέλη, …