Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα σύλληψη για κλοπή οχήματος και διάρρηξη τριών επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Νέα σύλληψη για κλοπή οχήματος και διάρρηξη τριών επιχειρήσεων στην Ξάνθη

0

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα που, σύμφωνα με τις έρευνες, «χτυπούσε» μαζί με άγνωστους συνεργούς

 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία κλοπή οχήματος και τρεις διαρρήξεις επιχειρήσεων, που διαπράχθηκαν στις 9/10-2-2021, στο νομό Ξάνθης.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο δράστης ενεργώντας, με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης ένα αυτοκίνητο και διέρρηξαν τρεις επιχειρήσεις στο νομό Ξάνθης.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό των δύο επιχειρήσεων μεταξύ άλλων, ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα καπνικά προϊόντα και εργαλεία, ενώ στην τρίτη περίπτωση δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους καθόσον ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το αφαιρεθέν αυτοκίνητο  και μέρος των αφαιρεθέντων καπνικών προϊόντων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…