Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα πρόστιμα για ιδιωτική συνάθροιση στην Ορεστιάδα

Νέα πρόστιμα για ιδιωτική συνάθροιση στην Ορεστιάδα

0

3.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης και από 300 ευρώ οι οκτώ συμμετέχοντες. Πρόστιμο 3.000 ευρώ και σε επιχείρηση στη Δράμα

 31 παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων καταγράφηκαν στην ΑΜΘ το σαββατοκύριακο

Για άλλη μια φορά παρενέβη το Σάββατο, η αστυνομία σε περιστατικό ιδιωτικής συνάθροισης στην Ορεστιάδα που είχε σαν αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 300 ευρώ στον καθένα από τους οκτώ συμμετέχοντες.

Την ίδια μέρα στην Δράμα η Αστυνομία προέβη σε σύλληψη και επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη επαγγελματικού χώρου για διοργάνωση συνάθροισης και από 600 ευρώ σε δύο συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη τήρηση ελάχιστης απόστασης.

Εντατικοί οι έλεγχοι και το σαββατοκύριακο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα  πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (86.332) έλεγχοι, από τους οποίους οι (13.248) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1680) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (9) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1246) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων οι (21) ήταν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
  • (343) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (10) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (91) παραβάσεις και (9) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Οι παραβάσεις για ιδιωτικές συναθροίσεις

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη επιβλήθηκαν το Σάββατο:

–             3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και από 300 ευρώ σε (8) συμμετέχοντες,

–             σύλληψη και 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη επαγγελματικού χώρου για διοργάνωση συνάθροισης και από 600 ευρώ σε (2) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη τήρηση ελάχιστης απόστασης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις και πρόστιμα στην Ξάνθη για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών

Σωρεία παραβάσεων διαπιστώθηκαν το τελευταίο τριήμερο σε χώρους εστίασης, επιχειρήσεις και…