Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέα επίθεση με μπογιές σε δικαστήρια-δημαρχείο υπέρ Κουφοντίνα

Νέα επίθεση με μπογιές σε δικαστήρια-δημαρχείο υπέρ Κουφοντίνα

0

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα εκφράζει αλληλεγγύη στον απεργό πείνας που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας

Νέα επίθεση με μπογιές, τρικάκια και σπρέι πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου χθες στα δικαστήρια και το δημαρχείο, προκειμένου να ακουστεί το μήνυμα της αλληλεγγύης προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος μετά από 40 ημέρες απεργίας πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του από τις φυλακές Βόλου στον Κορυδαλλό, εισήχθη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο γραφείο της Διεύθυνσης Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ στην Παλιά Πόλη για την οποία την ευθύνη έλαβε ομάδα αναρχικών, με ανάρτηση στο Indymedia.

Εχθές, σε δικαστήρια και δημαρχείο, η ομάδα που πέταξε τα τρικάκια υπογράφει ως «Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα» και το μήνυμα ήταν «Δήλωση μετάνοιας δεν κάνουν οι αντάρτες. Κράτος και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες. Νίκη στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα».

Αντίστοιχες δράσεις, αλλά και δημόσιες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις, μεταξύ των οποίων και στην Καβάλα και την Κομοτηνή.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …