Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μ. Δημαρχόπουλος: Δικαίωση για την προηγούμενη δημοτική αρχή η χρηματοδότηση του ταρτάν στην «Ασπίδα»

Μ. Δημαρχόπουλος: Δικαίωση για την προηγούμενη δημοτική αρχή η χρηματοδότηση του ταρτάν στην «Ασπίδα»

0

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης κατηγορεί τη διοίκηση για ιδιοποίηση του έργου της

Σε ανακοίνωση με τίτλο: «Πέρασαν 17 μήνες…«Καθυστερώ, χρονοτριβώ, φωτογραφίζομαι και τα παρουσιάζω δικά μου»!!!», η παράταξη «Δήμος Πρότυπο» χαρακτηρίζει δικαίωση του δικού της αγώνας, ως προηγούμενη δημοτική αρχή τη χρηματοδότηση του ταρτάν στην «Ασπίδα» και κατηγορεί τη σημερινή διοίκηση του δήμου Ξάνθης για ιδιοποίηση του έργου της. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει, «όλη η αλήθεια για την αποκατάσταση του συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΑΣΠΙΔΑ (ΔΑΚ), ένα έργο που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και υποβάλλαμε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Η εξασφάλιση χρηματοδότησης 750.000 ευρώ σήμερα, είναι η δικαίωση του αγώνα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, έπειτα από την 105/22-04-2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Είναι σημαντικό να παίρνουν σάρκα και οστά αυτά που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και μελετήσαμε…

Τα έργα δεν γίνονται ούτε με φωτογραφίες, ούτε με βαρύγδουπες δηλώσεις, ούτε με ευχολόγια, ούτε με απευθείας αναθέσεις, ούτε με προμήθειες με μηδενικές εκπτώσεις.

Απαιτούν προσπάθεια, επιμονή και κυρίως πολλή δουλειά. Η μεγάλη παρακαταθήκη έργων και μελετών που αφήσαμε δεν έγινε τυχαία ούτε με αποσπασματικές ενέργειες. Υπήρχε όραμα, σχεδιασμός και προγραμματισμός. Η εκπόνηση μελετών ήταν το εισιτήριο για την ένταξη και την υλοποίηση μεγάλου αριθμού έργων που πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια στο τιμόνι του Δήμου βάζοντας τον πήχη ψηλά και πετυχαίνοντας την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Αλήθεια τι γίνεται με την άλλη πρόταση που καταθέσαμε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ το 2019 και αφορούσε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων; Εξασφαλίσατε τη χρηματοδότηση ή τη χάσατε;».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…