Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λεηλάτησαν την επιχείρηση ΤΈΚΤΩΝ

Λεηλάτησαν την επιχείρηση ΤΈΚΤΩΝ

0

 «Άγνωστοι»  δράστες στην περιοχή Δροσερού

Αφαίρεσαν σιδερένια κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, στέγες και ό,τι άλλο είχε αξία μεταπώλησης προξενώντας ζημιά ύψους 500 χιλιάδων ευρώ

Πώς αλήθεια αντιδράς όταν ακούς την ιστορία της λεηλασίας μιας επιχείρησης από τον ίδιο τον δημιουργό της; όταν βλέπεις την ίδια την απόγνωση από την μεγάλη ζημιά στο πρόσωπο του ιδρυτή της μονάδας;

Όταν βλέπεις τις φωτογραφίες της λεηλασίας, της κλοπής και καταστροφής κόπων μιας ζωής.

Είναι μια τραγική πραγματικότητα δύσκολα διαχειρήσιμη διότι γνωρίζεις τον χώρο, τα γραφεία, τους βοηθητικούς χώρους, τα στέγαστρα, τις αποθήκες, την περίφραξη. Όλα αυτά είναι σήμερα λεηλατημένα, κλεμμένα, αρπαγμένα και κάπου πουλημένα.

Ο λόγος για το κακό που βρήκε την γνωστή επιχείρηση ΤΕΚΤΩΝ Α.Ε. και ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ Α.Ε.

Στα γραφεία μας ήρθε προσωπικά ο ιδρυτής της επιχείρησης Σκυροδέματος Βασίλειος Σκαρλάτος. Για να μας διηγηθεί το κακό που βρήκε την μονάδα του, να μας πει τον πόνο του και να μας φέρει μια επιστολή για να γνωστοποιήσει το φοβερό γεγονός που υπέστη η επιχείρησή του έτσι ώστε να λάβουν τα μέτρα τους οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη γύρω περιοχή.

Η επιστολή

ΞΑΝΘΗ, 29.01.2021

ΠΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Είναι γνωστό πως στην Ξάνθη και στην περιοχή του Δροσερού, έχουμε από χρόνια (πάνω από 35) τις εργοστασιακές μας εγκαταστάσεις για την παραγωγή σκυροδέματος και αδρανών υλικών.

Είναι επίσης γνωστό πως η περιοχή παρουσιάζει μια έντονη παραβατικότητα, τόσο όσων αφορά στη συχνότητα της παραβατικότητας, αλλά κυρίως στην έντασή τους. (Ναρκωτικά, πώληση παιδιών, κλοπές κλπ)

Από χρόνια πάντα είχαμε προβλήματα με τους περιοίκους, όχι τόσο μεγάλα, μολονότι συντηρούσαμε φύλακα, κάμερες, συναγερμούς κ.ά.

Το τελευταίο εξάμηνο έχει εκδηλωθεί γενική επίθεση από κατοίκους , οι οποίοι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις μας προκαλώντας ζημιές άνω των 500.000 ευρώ.

Κοινοποιούμε το γεγονός για να προφυλάξουμε κι άλλους επαγγελματίες της περιοχής αλλά και να προκαλέσουμε τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να δραστηριοποιηθούν και να δώσουν λύση σ’ ένα από τα εντονότερα προβλήματα του Δήμου μας.

Η ανταπόκριση της αστυνομικής αρχής ήταν και είναι πάντα αμεσότατη και η πρόθεση να βοηθήσει έκδηλη.

Χρειάζεται όμως μια συνολική συνδρομή και βούληση για επέμβαση και αντιμετώπιση του προβλήματος από όλους τους αρμόδιους φορείς του τόπου πριν καταστραφούν κι άλλες επιχειρήσεις και κυρίως πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Με εκτίμηση, Σκαρλάτος Βασίλειος

Εκπρόσωπος ΤΕΚΤΩΝ ΑΕ & ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΑΕ

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…