Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίθεση Δημαρχόπουλου στη δημοτική αρχή για το κολυμβητήριο

Επίθεση Δημαρχόπουλου στη δημοτική αρχή για το κολυμβητήριο

0
dimotiko kolymvitirio

Την κατηγορεί για αδράνεια και ελλιπείς χειρισμούς

Τη δημοτική αρχή κατηγορεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε με τίτλο: «Έτοιμα έργα καταφέρατε να τα κάνετε, «της Άρτας το γιοφύρι»!», ασκεί κριτική ότι ούτε λίγο ούτε πολύ το έργο μπορούσε να παραδοθεί νωρίτερα και αν παρέμενε ο ίδιος δήμαρχος θα είχε αποκατασταθεί. Στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Όσο κι αν προσπαθείτε κύριοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής να «βαφτίζετε το ψάρι κρέας και το κρέας ψάρι», οι ημερομηνίες και τα γεγονότα σας διαψεύδουν. Είστε ήδη 1,5 χρόνο στην εξουσία του Δήμου και δεν κάνατε τίποτα για το Κολυμβητήριο! Ο σημερινός αρχηγός σας, κάποτε «το έκλεισε» εξαιτίας αστοχίας των φρεατίων αναρρόφησης στον πυθμένα της κύριας πισίνας και των σωλήνων σύνδεσης με το δίκτυο αναρρόφησης. «Το απαξίωσε» μέχρι την αποπομπή του και σήμερα προσπαθεί δήθεν, να το ξανανοίξει με προμήθειες και μερεμέτια. Το Κολυμβητήριο που μέχρι το 2017, δεν είχε Νομιμοποίηση κτιρίου και Άδεια Λειτουργίας.

Για το Κολυμβητήριο, που αφού πρώτα εξασφαλίσαμε τα παραπάνω, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε έργο βελτίωσης και αποκατάστασης του κτιρίου και των δικτύων μεταφοράς ύδατος της κολυμβητικής δεξαμενής, σύμφωνα με τις εγκρίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Και ταυτόχρονα από το 2018, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε και τις επιπλέον, πλην όμως απαραίτητες μελέτες για Θέρμανση, Κλιματισμό – Αερισμό, Ηλεκτρικά Ισχυρά Ρεύματα και Αλεξικέραυνο – Γειώσεις, που θα κάλυπταν τις καινούργιες απαιτήσεις, που ήταν σύμφωνες με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές και θα εξασφάλιζαν την ορθή και ασφαλή λειτουργία του.

Όλα όσα απαιτούνταν για την λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, που με την ολοκλήρωσή της κατασκευής του αντίστοιχου έργου, θα προσέφερε στους κατοίκους όχι μόνο της πόλης αλλά και πέραν αυτής, τη δυνατότητα άθλησης – ψυχαγωγίας, εκμάθησης αθλημάτων υγρού στίβου αλλά και αποκατάστασης – αποθεραπείας ατόμων με προβλήματα υγείας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…