Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έλλειψη συντονισμού και… αλατιού καταγγέλλει ο Κ. Καφφετζής και η «Νέα Ξάνθη»

Έλλειψη συντονισμού και… αλατιού καταγγέλλει ο Κ. Καφφετζής και η «Νέα Ξάνθη»

0

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Λύρατζη ασκεί κριτική στην δημοτική αρχή για τη διαχείριση της κακοκαιρίας

Ο Κωνσταντίνος Καφφετζής, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Νέα Ξάνθη, με επιστολή του προς το δήμαρχο, απηύθυνε έντονη διαμαρτυρία του για την διαχείριση του Δήμου Ξάνθης αναφορικά με το θέμα της κακοκαιρίας που έπληξε το δήμο μας το σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε ότι παρά το γεγονός πως ο Δήμος είχε ενημερωθεί πολύ νωρίτερα από την ΕΜΥ για τα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα πλήξουν την περιοχή μας, υπήρξε παντελής έλλειψη συντονισμού από τα όργανα της πολιτικής προστασίας, μέλος των οποίων αποτελεί και ο κ. Καφφετζής.

Ακόμα ο κ. Καφφετζής ανέφερε χαρακτηριστικά, πως  το μεγαλύτερο μέρος των δρόμων της πόλης μας είχαν μετατραπεί σε «παγοδρόμια», τα οποία, όπως είπε, δυσκόλεψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις μετακινήσεις των πολιτών του Δήμου Ξάνθης.

Παράλληλα ο ίδιος κατήγγειλε ότι η κυβερνώσα παράταξη λειτουργεί με σκοπό να εξυπηρετεί αποκλειστικά μικροπολιτικά συμφέροντα, παραμερίζοντας το δημόσιο συμφέρον. Όπως σημείωσε μάλιστα, το αλάτι ήταν ελλιπές και γι’ αυτό κατέληξε στην επιστολή του, λέγοντας υπό μορφή σάτιρας ότι, «η μόνη δικαιολογία σας ίσως, είναι ότι πλησιάζουν οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ και αποφασίστε πέρα από τις απευθείας διαδικτυακές εκδηλώσεις να προσφέρετε στους δημότες μας και ένα απέραντο παγοδρόμιο με εκατοντάδες παγίδες κυνηγώντας τον θησαυρό της χαμένης λακκούβας των δρόμων μας. Συγχαρητήρια σε αυτό πέτυχατε διάνα «.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …