Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι ο νέος βοηθός του Τόνι Πόποβιτς

ΑΟΞ: Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι ο νέος βοηθός του Τόνι Πόποβιτς

0

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ολλανδού Σχρόιγεν

Ενίσχυσε το δυναμικό της με δύο προσθήκες η ΠΑΕ Ξάνθης, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο με την απόκτηση ενός έμπειρου Ολλανδού ποδοσφαιριστή και την πρόσληψη του Λεωνίδα Μπίλη που θα αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ζάλατς ως βοηθός του Τόνι Πόποβιτς.

Αναφέρει η ΠΑΕ για την απόκτηση του Ολλανδού: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Joeri Schroijen.

Ο 30χρονος Ολλανδός αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα κι έρχεται στην ομάδα μας με συνολικά 334 συμμετοχές στην καριέρα του και 54 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, Venlo, Maastricht στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ολλανδίας. Επέλεξε να φορά τον αριθμό Νο 77 στην πλάτη του. Joeri, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

Για την συνεργασία με τον Λεωνίδα Μπίλη: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λεωνίδα Μπίλη. Ο 52χρονος προπονητής θα είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας και βοηθός του Tony Popovic

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι κάτοχος πτυχίου UEFA PRO και έχει υπάρξει βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ. Μετά τον ΠΑΟΚ δούλεψε και στον Πανθρακικό ως βοηθός του Καρτιέρ όταν η ομάδα ήταν στην Σούπερ Λίγκα. Έχοντας ανεβάσει κατηγορία Πιερικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας, Νίκη Βόλου αλλά και τον Τύρναβο στην δεύτερη κατηγορία, ξέρει καλά την Β! Εθνική και διαθέτει το know how να βοηθήσει τον Τόνι Πόποβιτς στην τεχνική ηγεσία ως βοηθός. Γι’ αυτό και επελέγη στη θέση του Κάλατς ο οποίος ναι μεν ήταν επιλογή του Πόποβιτς, ωστόσο δεν είχε καμία εμπειρία από το ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Το τεχνικό team της ομάδας πλέον αποτελείται από τους:

Προπονητής : Τόνι Πόποβιτς

Βοηθοί Προπονητή : Άρθουρ Ντίλες / Γιώργος Μαραντάς / Λεωνίδας Μπίλης

Γυμναστής : Σκοτ Σμίθ

Αναλυτής αγώνων : Μιχάλης Μαντικός

Προπονητής τερματοφυλάκων : Αλέκος Μαλαδένης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …