Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη αναψυκτήριου της Δράμας για παραβίαση των μέτρων

5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη αναψυκτήριου της Δράμας για παραβίαση των μέτρων

0

5.900 ευρώ κόστισε συνάθροιση σε αυλή στην Ορεστιάδα

 150 νέες παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 48 για μη χρήση μάσκας το σαββατοκύριακο στην ΑΜΘ

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη αναψυκτηρίου στην ΠΕ Δράμας την Κυριακή για παράβαση των μέτρων, ενώ ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και σε ιδιοκτήτη σπιτιού για ιδιωτική συνάθροιση στην Ορεστιάδα. Συνολικά το σαββατοκύριακο καταγράφηκαν στην ΑΜΘ 150 νέες παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 48 για μη χρήση μάσκας.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (72.968) έλεγχοι, από τους οποίους οι (5.891) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (2.168) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (17) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.683) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων (71) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (389) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν (378) πρόστιμα των 300 ευρώ και (11) πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (36) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (95) παραβάσεις και (17) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις, αλλά καμία στην Περιφέρειά μας.

Τέλος, βεβαιώθηκε (1) παράβαση για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (PassengerLocatorForm) από ταξιδιώτη.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (68.793) έλεγχοι, από τους οποίους οι (8.205) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.816) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (33) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.368) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων (79) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (276) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν (265) πρόστιμα των 300 ευρώ και (11) πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (12) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (1) παράβαση για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (PassengerLocatorForm) από ταξιδιώτη.
  • (171) παραβάσεις και (33) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Μεταξύ των άλλων, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (ΠΕ Δράμας) καταγράφηκε σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη αναψυκτηρίου και 300 ευρώ πρόστιμο σε πελάτη, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις, μεταξύ των άλλων, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (Ορεστιάδα), επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης στην αυλή και από 300 ευρώ πρόστιμο σε (3) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…