Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 4.800 ευρώ πρόστιμα για… «μάζεμα» σε σπίτι στην Καβάλα

4.800 ευρώ πρόστιμα για… «μάζεμα» σε σπίτι στην Καβάλα

0

 Αυξήθηκαν οι παραβάσεις στην ΑΜΘ για μη τήρηση των μέτρων. 49 πρόστιμα επιβλήθηκαν συνολικά την Τρίτη

Παραβίαση για ιδιωτική συνάθροιση σε σπίτι εντοπίστηκε στην Καβάλα την Τρίτη και γι’ αυτό επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και από 300 ευρώ στους έξι συμμετέχοντες. Αναλυτικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, την Τρίτη  16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (35.950) έλεγχοι, από τους οποίους οι (2.308) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (777) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (4) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (579) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων (49) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (155) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν(152)πρόστιμα και (3) πρόστιμα των 150 ευρώ εκ των οποίων τα (13) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Επιπλέον σημειώθηκαν (43) παραβάσεις και (4) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή ενότητα Καβάλας, όπως αναφέρθηκε, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη σπιτιού για ιδιωτική συνάθροιση και πρόστιμο 300 ευρώ σε (6) συμμετέχοντες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις και πρόστιμα στην Ξάνθη για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών

Σωρεία παραβάσεων διαπιστώθηκαν το τελευταίο τριήμερο σε χώρους εστίασης, επιχειρήσεις και…