Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συνεχίζεται η προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης

Συνεχίζεται η προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης

0

Έφτασε σχεδόν τέσσερις τόνους η προσφορά πολιτών, καταστημάτων και του δήμου τη δύσκολη χρονιά της πανδημίας

Ευχαριστίες από τη Μητρόπολη: «Έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, γνήσια έκφραση της χριστιανικής αγάπης»

Συμπολίτες, καταστήματα και το δήμο της Ξάνθης ευχαριστεί η Μητρόπολη Ξάνθης για την προσφορά τροφίμων με σκοπό τη στήριξη ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών, ενημερώνοντας παράλληλα ότι το 2020, τη δύσκολη δηλαδή, χρονιά της πανδημίας, η προσφορά τροφίμων έφτασε σχεδόν τους τέσσερις τόνους.

Η Μητρόπολη Ξάνθης στην ανακοίνωσή της αναφέρει, «η καθ ημάς Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμπολίτες μας για τη διαρκή και αξιέπαινη προσφορά προϊόντων από το υστέρημα τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεώς μας, δεικνύοντας έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, γνήσια έκφραση της χριστιανικής αγάπης κατά τον λόγο του Κυρίου «…αμήν λέγω υμίν, εφ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε».

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους υπευθύνους των καταστημάτων υπεραγορών της πόλεώς μας για την στήριξη της προσπάθειας αυτής και την διάθεση του απαραίτητου χώρου εντός των καταστημάτων για τη συλλογή των τροφίμων.

Ξεχωριστή μνεία και ευχαριστίες στο Δήμαρχο και τους υπευθύνους του Δήμου για την αγαστή συνεργασία και την σημαντική ενίσχυση σε τρόφιμα.

Η προσφορά όλων, των πολιτών, των καταστημάτων, της δημοτικής αρχής, η οποία το παρελθόν έτος προσέγγισε τους τέσσερις τόνους, είναι πολλαπλώς σημαντικότερη στις πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε, ενισχύει το αίσθημα αλληλεγγύης και τη συνοχή του κοινωνικού ιστού και στηρίζει την ποιμαντική προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας προς ενίσχυση όλων των δοκιμαζομένων αδελφών  μας.

Ευχόμαστε την συνέχιση του καλού αγώνα της προσφοράς προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Καλή και ευλογημένη Χρονιά».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…