Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρόταση Βουρβουκέλη για μετάδοση των αγώνων του ΑΟΞ από το δημοτικό ραδιόφωνο

Πρόταση Βουρβουκέλη για μετάδοση των αγώνων του ΑΟΞ από το δημοτικό ραδιόφωνο

0
vourvoukelis odysseas

Μεταφέρει την επιθυμία που εξέφρασαν φίλοι της ομάδας

Πρόταση με κοινοποίηση προς το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη- Πρόεδρο ΔΣ Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης και την ΠΑΕ ΑΟΞάνθης απευθύνει ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος της super League 2.

Όπως αναφέρει, «δέχθηκα πολλές παρεμβάσεις φιλάθλων, που ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας του ΑΟΞ , μέσω του ραδιοφώνου. Το ραδιόφωνο, ως ευέλικτο μέσο επικοινωνίας , με αμεσότητα και διεισδυτικότητα στην κοινωνία των πολιτών , δίνοντας διαχρονικά το πλεονέκτημα της ακρόασής του, σε όποιες συνθήκες, με ευκολία και προσαρμοστικότητα, θα μπορούσε να συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή. Καταθέτω ως φίλαθλος και ως θεσμικός παράγοντας  την ιδέα –  πρόταση, τόσο προς την ΠΑΕ, όσο και προς τον Δήμο Ξάνθης,  που διαθέτει τον ραδιοφωνικό σταθμό «Όμορφη Πόλη 89,9», να διαχειριστούν την επιθυμία αυτή των φιλάθλων και να εξετάσουν το ενδεχόμενο της ραδιοφωνικής μετάδοσης των αγώνων.

Πιστεύω  ακράδαντα ότι, μια τέτοια ενέργεια, σε αυτή τη συγκυρία,  θα είχε θετικά αποτελέσματα,  στην ικανοποίηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από το ραδιόφωνο,  στην επικοινωνία της ομάδας σε ακόμη μεγαλύτερο εύρος πολιτών, στην ευαισθητοποίηση,  ενεργοποίηση και συμμετοχή περισσοτέρων φιλάθλων στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Ως συνδετικός κρίκος, της κοινωνίας με τους θεσμούς, σας ευχαριστώ  προκαταβολικά για την εξέταση του προβληματισμού-πρότασης  που σας καταθέτω  και ελπίζω  στη θετική έκβαση του θέματος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …