Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Παράταση μίας εβδομάδας για τα μέτρα

Παράταση μίας εβδομάδας για τα μέτρα

0

Παραμένουν τα sms, και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας το βράδυ καθώς και μετακίνησης από νομό σε νομό. Ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ 1/2

Παράταση μίας εβδομάδας για τα μέτρα έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με τις ανακοινώσεις της Παρασκευής.

Όπως είπε και γι’ αυτή την εβδομάδα δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από Νομό Σε Νομό, εξακολουθούν να ισχύουν τα sms και οι έντυπες δηλώσεις και δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, με τις εξαιρέσεις που έχουν προβλεφθεί. Επίσης η χρήση μάσκας, παραμένει υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές που έχουν νοικιασμένα σπίτια στον τόπο σπουδών τους, το επαναλαμβάνω, να πάνε εντός 72 ωρών, να αδειάσουν, ξενοικιάσουν τις φοιτητικές τους κατοικίες, εφόσον το επιθυμούν, με απαραίτητο αποδεικτικό, τονίζεται, τη λήξη του μισθωτηρίου από το Taxisnet.

Τέλος, από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ανοίγουν και τα καταστήματα ΟΠΑΠ, όχι όμως τα ΟΠΑΠ Play, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι αυτό θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…