Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οριστική ακύρωση και για το φεστιβάλ «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» 2021

Οριστική ακύρωση και για το φεστιβάλ «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» 2021

0

Κοινή ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης και του Κέντρου Πολιτισμού

Πρόθεση ήταν το φετινό φεστιβάλ μουσικών σχολείων να έχει ως επίκεντρο την μουσική και ποιητική παρουσίαση της έννοιας της Ελευθερίας

Με τα λόγια του Τάσου Λειβαδίτη «Πες μου, α, πες μου λοιπόν, πού πήγε όλη εκείνη η άνοιξη…» και με κοινή ανακοίνωση ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης Χρήστος Βαρδικελδόγλου και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης γνωστοποιούν την ακύρωση του φεστιβάλ «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» για το 2021 λόγω των μέτρων που είναι σε ισχύ για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας.

Όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση, «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Φεστιβάλ μας «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων», λόγω της  συγκυρίας, ματαιώνεται. Εφέτος, αν οι περιστάσεις το επέτρεπαν, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, θα εστιάζαμε μουσικά και ποιητικά στην έννοια της Ελευθερίας.

Είναι μεγάλη η λύπη μας για την ανέφικτη εαρινή συνάντησή μας. Για τη  σύμπραξη που στερούμαστε, αυτή που όλα αυτά τα χρόνια μετέδιδε παιδεία στα παιδιά μας, έδινε σάρκα και οστά στα όνειρά μας,  πλούτιζε τον νου και την καρδιά μας,  αναδείκνυε επίμονα το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, τον Πολιτισμό μας. Αυτόν που στα Μουσικά Σχολεία υπηρετούμε και δημιουργούμε.

Τον Πολιτισμό του Μέλλοντός μας.

Ανανεώνουμε, λοιπόν το ραντεβού μας, για την επόμενη Άνοιξη και ευχόμαστε να είμαστε όλοι γεροί για να τη γιορτάσουμε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το καρναβάλι της Ξάνθης είναι πάντα στην καρδιά μας

Ένα βίντεο όλο αναμνήσεις και προσμονή για την επόμενη διοργάνωση από το Κέντρο Πολιτισμού…