Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ορεστιάδα: Πρόστιμα για λειτουργία καφενείου και για ιδιωτική συνάθροιση

Ορεστιάδα: Πρόστιμα για λειτουργία καφενείου και για ιδιωτική συνάθροιση

0

Στο καφενείο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ – 15νθήμερη αναστολή και 300άρια σε οκτώ πελάτες. Πρόστιμο 3.000 ευρώ και στη συνάθροιση, «ραβασάκι» και σε πέντε συμμετέχοντες

Καταγράφηκαν 56 νέες παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 17 για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ

 

Πρόστιμο επιβλήθηκε την Πέμπτη σε υπεύθυνο καφενείου για παραβίαση της αναστολής λειτουργίας στην Ορεστιάδα. Παράλληλα, επιβλήθηκε η κύρωση της 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας καθώς και 300 ευρώ πρόστιμο στους οκτώ πελάτες για περιορισμό μετακίνησης.

5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη και 3.000 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο καφενείου, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας και από 300 ευρώ πρόστιμο σε (8) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Την ίδια μέρα πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε και σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε σπίτι στην Ορεστιάδα και από 300 ευρώ πρόστιμο σε (5) συμμετέχοντες.

 

Αστυνομικοί έλεγχοι

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (69.839) έλεγχοι, από τους οποίους οι (7.324) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.539) παραβάσεις και (6) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.214) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των300 ευρώ, εκ των οποίων (56) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (267) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν (264) πρόστιμα 300 ευρώ και (3) των 150 ευρώ, εκ των οποίων (17) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (57) παραβάσεις και (6) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Τέλος, βεβαιώθηκε (1) παράβαση για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (PassengerLocatorForm) από ταξιδιώτη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

7.500 ευρώ “extra” κόστισε αρραβώνας στο δήμο Μύκης!

Παρευρισκόμενοι στην τελετή σε σπίτι ανάρτησαν φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να παρέμβει Εισα…