Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ξανθιώτης Δημήτρης Ράπτης αν. υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ

Ο ξανθιώτης Δημήτρης Ράπτης αν. υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ

0

Συγχαρητήριες ευχές από την τοπική οργάνωση της ΝΔ

Ο ξανθιώτης Δημήτρης Ράπτης ανέλαβε εκτελεστικά καθήκοντα στην ΟΝΝΕΔ και με αφορμή την εξέλιξη αυτή η τοπική οργάνωση της ΝΔ αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας, συγχαίρουν τον Δημήτρη Ράπτη για την τοποθέτησή του στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ στη θέση του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας και του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Η επιλογή ενός νέου Ξανθιώτη στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Ξάνθη και είναι σίγουρο πως ο Δημήτρης Ράπτης θα ανταπεξέλθει άριστα στα καθήκοντά του».

Ο ίδιος σε ανάρτησή του ανέφερε: «από σήμερα έχω την χαρά και την τιμή να αναλάβω καθήκοντα Αναπληρωτή Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρό μας, Παύλο Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω από τη νέα μου θέση την ενεργό δράση στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη του μεταρρυθμιστικού και αξιόλογου έργου της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας. Πιστοί στις αρχές, στις αξίες μας, προτάσσοντας τα ιδανικά της πατρίδας μας πάνω από όλα, συνεχίζουμε στην πρωτοπορία. Άλλωστε, αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε, να είμαστε χρήσιμοι ώστε με τις προτάσεις, τις παρεμβάσεις και ενέργειές μας να βελτιώνουμε τη ζωή κάθε νέας και νέου. Συνεχίζουμε!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Ντόρας-Κοντού στο πλαίσιο των εργασιών της Διακομματικής

Συζητήθηκαν οι προτάσεις που ανέπτυξε ο πρώην υπουργός σε συνεργασία με άλλους ειδικούς γι…