Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κλείνει αύριο και μεθαύριο η Ανδρέου Δημητρίου από Περικλέους έως Φόρο

Κλείνει αύριο και μεθαύριο η Ανδρέου Δημητρίου από Περικλέους έως Φόρο

0

Για την αντικατάσταση των κοινόχρηστων φωτιστικών με led

 

Αύριο, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 κατά τις ώρες 08:30 έως 15:30, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού Ανδ.  Δημητρίου, από την οδό Περικλέους έως τον Φόρο. Οι εργασίες αφορούν  στην  αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων της οδού, με νέα τεχνολογίας led.

Σύμφωνα με τα συνεργεία των ηλεκτρολόγων του δήμου, η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών θα έχει ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

 

Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Για την εκτέλεση των εργασιών, απόφαση για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εξέδωσε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, που εγκρίνει την διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέου Δημητρίου από το ύψος της οδού Περικλέους έως την έξοδο της πόλης της Ξάνθης (Φόρο), προκειμένου πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εργασίες, για την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED από την εταιρεία BUILDINGS IKE, την Πέμπτη 21/01/2021 και την Παρασκευή 22/01/2021 και κατά τις ώρες 08:30 έως 15:30.

Όπως αναφέρει, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Σημειώνεται ότι με το πέρας κάθε ημέρας εργασίας, η οδός να παραδίδεται στην κυκλοφορία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθαρή από ξένες ύλες, διάφορα υλικά ή εργαλεία – μηχανήματα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …