Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χιονάκι χωρίς προβλήματα στα ορεινά της Ξάνθης

Χιονάκι χωρίς προβλήματα στα ορεινά της Ξάνθης

0

Παρέμεινε ανοιχτό το οδικό δίκτυο-Αλυσίδες χρειάστηκαν μόνο στο δρόμο προς ελληνοβουλγαρικά σύνορα

 Έριξαν αλάτι από τα ξημερώματα της Τετάρτης σε σημεία με έντονη χιονόπτωση του δήμου Μύκης και της περιοχής Σταυρούπολης-Στα 15 εκ. το χιόνι στο Λειβαδίτη

Χιόνι έφερε στα ορεινά του νομού το νέο κύμα κακοκαιρίας χωρίς ωστόσο, να δημιουργηθούν προβλήματα. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι αλατιέρες της ΠΕ Ξάνθης και του δήμου Μύκης έριξαν αλάτι στο εθνικό και δημοτικό οδικό δίκτυ, στα σημεία με έντονη χιονόπτωση, κυρίως στο δρόμο για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τα χωριά Πάχνη, Δημάριο, Κένταυρο, Θέρμες. Το σημείο μετά το 35ο χλμ προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα είναι το μόνο στο οποίο απαιτούνται αλυσίδες, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ.

Προβλήματα δεν καταγράφηκαν σε κανένα δήμο του νομού.

Στα λευκά ντύθηκε ο Λειβαδίτης, όπου το χιόνι έφτασε περίπου τα 15 εκ., χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο όμορφες χειμωνιάτικες εικόνες της Ξάνθης.

Προβλήματα και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα αντιμετώπισαν για μια ακόμη φορά περιοχές των δήμων Ροδόπης και Έβρου.

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της ΑΜΙ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ: Σε όλους τους οικισμούς της κοινότητας Οργάνης, της κοινότητας Κέχρου και στους

οικισμούς Ραγάδα και Εσοχή

ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ

Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ: 35ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης – Ε/Β Συνόρων και προς οικισμούς: Θέρμες, Λουτρά και Μέδουσα.

Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:E.O. Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, από 35ο – 70ο χλμ. και ορεινός όγκος Σουφλίου(Γιάννουλη ,Σιδηρω, Μεγάλο Δέριο, ΜικρόΔέρειο)

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Επ. Ο. Αρδανίου – Ιτέας (Το οδόστρωμα έχει καταστραφεί από τα νερά).

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ: Παρανεστίου – Ξανθής 4ο  χλμ. διακοπή κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω κατολισθήσεων και Επ. Ο. Πανοράματος – Καλλιφύτου (Ρέμα Καλλιφύτου ) και Ε.Ο. Δράμας – Εξοχής, από το 17ο  χλμ (δ/ση Κοκκινογείων), έως το 53ο  χλμ,(τελωνείο Εξοχής).

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ: Ιρλανδικές διαβάσεις:  Αγίας Μαρίνας Ιμέρου, Μεσοχωρίου, Λοφαρίου, Ιασίου, Aετοκορυφής, Διώνης-Μωσαϊκού, Γρατινής, Σκαλώματος, Αρριανών, Ηφαίστου και Επ.Ο. Παραεγνατια Κομοτηνή Φύλακα, Ίσαλος, Μεγάλο Δουκάτο, Ίσαλος και Επ.Ο. Φύλακα – Αμάραντου και Επ.Ο. Ανθοχωρίου – Βάκου.

ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Επαρχιακό δίκτυο ορεινού όγκου Δερείου- Επαρχιακό δίκτυο Σουφλίου – Γιαννούλη – Σιδηρω- Σαμοθράκη στο κεντρικό άξονα Καμαριώτισσας-Θερμά-Κήποι

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …