Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εμβολιάστηκαν τρόφιμοι και προσωπικό στα γηροκομεία της Ξάνθης

Εμβολιάστηκαν τρόφιμοι και προσωπικό στα γηροκομεία της Ξάνθης

0

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εμβολιασμού με την πρώτη δόση στο Γηροκομείο της Μητρόπολης και το Ίδρυμα «Μέγας Βασίλειος»

 Το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιανουαρίου 2021 εξειδικευμένα συνεργεία του ΕΟΔΥ επισκέφθηκαν τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», προκειμένου να εμβολιάσουν  κατά του ιού Covid-19 τούς τροφίμους και το προσωπικό τού Ιδρύματος.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώθηκε ότι, «στον εμβολιασμό, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη τάξη και επιτυχία, συμμετείχαν και τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, το παράδειγμα του οποίου ενθαρρύνει κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως, και μάλιστα τους πιστούς, ώστε να υπερβούν τυχόν ενδοιασμούς και να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό για την επίτευξη της ανοσίας, επ΄ωφελεία τού κοινωνικού συνόλου».

Εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και στο Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος» για τους τρόφιμους και το προσωπικό. Η σχετική γνωστοποίηση αναφέρει: «Σήμερα μας αξίωσε ο Θεός να κάνουμε την πρώτη δόση του εμβολίου! Έγινε το πρώτο βήμα να ξαναπάρουμε τον έλεγχο των ζωών μας στο Γηροκομείο της καρδιάς μας ο Μέγας Βασίλειος!

Ελπίζουμε σε τρεις εβδομάδες να κάνουμε τη δεύτερη και τελική δόση και σε περίπου πέντε εβδομάδες να αναπτύξουμε αντισώματα και να θωρακίσουμε τους γύρω μας και τους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε τα υπέροχα  κορίτσια του ΕΟΔΥ που ήταν όλες τους άψογες!

Ευχαριστούμε τις καταπληκτικές προϊστάμενες μας για την πολυήμερη  προετοιμασία για την σωστή διεκπεραίωση του σημερινού εμβολιασμού τόσο των ηλικιωμένων μας όσο και του προσωπικού!

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε την μία και μοναδική, εξαιρετική, άξια και λατρεμένη μας Ιατρό  Μαρία Καραλευθέρη, που μας έκανε να νιώθουμε ασφάλεια καθ’ όλη την διάρκεια του εμβολιασμού μας! Με την βοήθεια του Θεού ευχόμαστε να παραμείνουμε υγιείς έως και την δεύτερη δόση του εμβολίου για να τελειώνουμε σιγά σιγά με όλο αυτό το κακό! Να είμαστε όλοι καλά και να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας!».

Πρώτη δόση του εμβολίου και στο Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…