Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Σε ρυθμούς πρεμιέρας οι προπονήσεις

ΑΟΞ: Σε ρυθμούς πρεμιέρας οι προπονήσεις

0

Με Απόλλωνα Λάρισας το πρώτο παιχνίδι του ΑΟΞ

Η κυβέρνηση και οι υγειονομικές αρχές άναψαν το «πράσινο» φως και μετά από 10 μήνες, οι ομάδες της Super League 2 θα μπουν στο γήπεδο με επίσημες υποχρεώσεις.

Έτσι, σε ρυθμούς πρεμιέρας κινούνται άπαντες στον ΑΟΞ που συνεχίζει την προετοιμασία του με καθημερινές προπονήσεις. Την Παρασκευή (8/1) πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα τεστ για τον Covid-19 με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά και το Σάββατο στις πρωινές ασκήσεις της ομάδας το βάρος έπεσε στην τακτική μετά τις ασκήσεις ταχυδύναμης.

Ο Ράντοσλαβ Βασίλεφ μετά τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών), υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία από τον Dr. Γιώργο Γκοδόλια και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ενώ και ο Πολ Ίτσο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης λιπώματος. Ο πρώτος θα παραμείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ ο τερματοφύλακας αναμένεται να απουσιάσει από 4 έως 6 εβδομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ράντι Βόλτερς και ο Αλή Ερτορούλ ενώ προφυλάχθηκε ο Πάτρικ Έμπερτ.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος είχε διενεργηθεί τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς η ελπίδα τότε ήταν να ξεκινήσει η δράση μέσα στον Οκτώβριο, όμως μια σειρά από θέματα, όπως κάποιες δικαστικές υποθέσεις και η μη συμφωνία με την ΕΡΤ για ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο, προκάλεσαν καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να έρθει ο Νοέμβριος και το νέο lockdown.

Σύμφωνα με την κλήρωση, ο ΑΟΞ θα αντιμετωπίσει στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας τον Απόλλων Λάρισας.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …