Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης

0

Από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 15:00 θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων, επί της ουσίας της, και με τη φυσική παρουσία μαρτύρων, η υπόθεση περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η υπόθεση που απασχόλησε το ελληνικό ποδόσφαιρο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στον… αέρα από τον περασμένο Ιούλιο όταν και το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, με την ετυμηγορία του είχε επιστρέφει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Το CAS, τότε, με την ετυμηγορία του ζητούσε από την Επιτροπή Εφέσεων να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (9/12) στις 15:00 με φυσική παρουσία.

Όπως είναι λογικό τόσο στην Ξάνθη όσο και στον ΠΑΟΚ τόνιζαν «επιτέλους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, θα δικαστεί επί της ουσίας αυτό το μύθευμα της ΕΕΑ», υπόθεση που για να μην ξεχνιόμαστε παρότι δεν έχει τελεσιδικήσει έφερε τον σκανδαλώδη υποβιβασμό της Ξάνθης και ενώ θυμίζουμε ότι προ ημερών, η ΕΕΑ στην ουσία ακύρωσε τον εαυτό της δίνοντας την έγκρισή της για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης από τους Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη στον Μπιλ Πάπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Εφέσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της

υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΟΞ: Προπονήσεις για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας για το Σαββατοκύριακο Το απόγευμα της Τρίτης ο ΑΟΞ επέστρεψε σε…