Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 2: Εν αναμονή των αποφάσεων μετά την τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους

SUPERLEAGUE 2: Εν αναμονή των αποφάσεων μετά την τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους

0

ΕΠΟ, Επιτροπή Υγείας και πρόεδροι των Super League 2 και Football League συζήτησαν για την έναρξη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η περίφημη τηλεδιάσκεψη των παραγόντων του ποδοσφαίρου με τους λοιμωξιολόγους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και πλέον αναμένονται οι εισηγήσεις – αποφάσεις των τελευταίων.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν από ποδοσφαιρικής πλευράς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της Super League 1 Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League Λεωνίδας Λεουτσακος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής.

Η ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…