Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε στρατιωτική σκηνή η αναμονή των περιστατικών covid του Νοσοκομείου

Σε στρατιωτική σκηνή η αναμονή των περιστατικών covid του Νοσοκομείου

0

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ΓΝΞ

Η εγκατάσταση θα προστατεύει τους πολίτες που αναμένουν για εξέταση και διαλογή από τα καιρικά φαινόμενα

Στρατιωτική σκηνή εγκαταστάθηκε χθες στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Ξάνθης, προκειμένου να εξυπηρετεί τους πολίτες που αναμένουν ως ύποπτα κρούσματα covid-19.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Δ’ ΣΣ ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του ΓΝΞ για παροχή σκηνής, όπως συνέβη και με άλλα δημόσια νοσοκομεία (πχ Κομοτηνή) με στόχο να προστατεύονται οι πολίτες από τα καιρικά φαινόμενα όσο αναμένουν να εξυπηρετηθούν. Η σκηνή τοποθετήθηκε έξω από την κλινική που λειτουργεί ως ΤΕΠ covid-19 και σε αυτή μπορούν να παραμείνουν 10 άτομα τηρώντας τις αποστάσεις. Μέχρι σήμερα, τα εμπύρετα περιστατικά που ανέμεναν μέχρι να γίνει η εξέταση και διαλογή των ασθενών, περίμεναν είτε έξω είτε στο αυτοκίνητό τους, ωστόσο λόγω της επιδείνωσης του καιρού, το Νοσοκομείο μερίμνησε για την αναμονή τους κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για παραχώρηση και εγκατάσταση στρατιωτικής σκηνής «Δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε, η δυναμική παρουσία όλων μας, με οποιαδήποτε τρόπο, είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19», επισημάνθηκε στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…