Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οριακή κατάσταση με 40 κρούσματα στο προσωπικό στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Οριακή κατάσταση με 40 κρούσματα στο προσωπικό στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου

0

Απολυμάνθηκαν οι κλινικές. Αναστολή σε όλα τα χειρουργεία εκτός από τα υπερ-επείγοντα

 Περισσότερα από 40 μέλη του προσωπικού (γιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί) στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαγνώσθηκαν  θετικοί στον κορωνοϊό και τέθηκαν σε καραντίνα ενώ  θα υποβληθούν και σε επαναληπτικά τεστ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, το νοσοκομείο έχει απολυμανθεί και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της Διοίκησης  « δεν έχει επηρεαστεί  η λειτουργία του . Όλα τα τμήματα  και όλες οι κλινικές λειτουργούν κανονικά πλην των χειρουργείων τα οποία  ανεστάλησαν για δέκα ημέρες, ενώ θα πραγματοποιούνται μόνο τα υπερ-επείγοντα. Εν τω μεταξύ έχουν περιοριστεί και οι επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία.»

Το μεσημέρι  άλλα πέντε περιστατικά covid-19 που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Διδυμοτείχου μεταφέρθηκαν και συνεχίζουν την νοσηλεία τους στο ΓΠΝ Αλεξανδρούπολης.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

To ΚΚΕ ζητά μέτρα προστασίας για την υγεία του πληθυσμού του Έβρου και Ροδόπης μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2023

18 μήνες μετά την καταστροφή, οι βουλευτές του ΚΚΕ καταθέτουν ερώτηση για την επιδημιολογι…