Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οδ. Βουρβουκέλης: Ενεργοποίηση τώρα από τους φορείς της Αυτοδιοίκησης στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Οδ. Βουρβουκέλης: Ενεργοποίηση τώρα από τους φορείς της Αυτοδιοίκησης στη μάχη κατά του κορωνοϊού

0

Παρέμβαση από τον περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης για την αντιμετώπιση της έξαρσης

Σε δήλωση, με μήνυμα την ενεργοποίηση και ουσιαστική παρέμβαση από την πλευρά των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προέβη ο περιφερειακός σύμβουλος με την Περιφερειακή Σύνθεση, Οδυσσέας Βουρβουκέλης, τονίζοντας ότι πρέπει δήμοι και Περιφέρεια να βάλουν «πλάτη» και να μην τα περιμένουν όλα από την Αθήνα. Αναλυτικά, στη δήλωσή του σημειώνει, «Ένα βήμα πριν την καταστροφή ή τη σωτηρία. Τόσο απέχουμε και από τις δύο εκδοχές του δράματος που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού στην περιοχή μας. Όμως φτάνει πια με τις δύο εικόνες που παρουσιάζουμε ως Περιφέρεια αλλά και ως πολίτες από μόνοι μας.

Από τη μία η χαλάρωση και ο ωχαδερφισμός και από την άλλη οι ηρωικοί μας νοσηλευτές και γιατροί να παλεύουν μερόνυχτα χωρίς σταματημό και με πενιχρά μέσα και ελάχιστες κλίνες να κρατήσουν στη ζωή συμπατριώτες μας.

Είναι καιρός πια οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βάλουν «πλάτη» και να σταματήσουν να τα περιμένουν όλα από την Αθήνα, αλλά και εμείς ο καθένας από μόνος του να βάλει ως υπέρτατο σκοπό του αυτή την ώρα το κοινό καλό και την ασφάλεια του διπλανού του. Μόνο μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον ιό και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα το πράξουμε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…