Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νεκρός με δύο τραύματα στην πλάτη βρέθηκε ο 42χρονος ηλεκτρολόγος από το Οφρύνιο

Νεκρός με δύο τραύματα στην πλάτη βρέθηκε ο 42χρονος ηλεκτρολόγος από το Οφρύνιο

0

Αναζητούνταν από τις 12/12. Βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε απόμερη αγροτική περιοχή ανάμεσα στην Αμφίπολη και τη Νιγρίτα

Σε διπλό τραύμα στην πλάτη, οφείλεται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 42χρονου που αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σάββατου 12 Δεκεμβρίου.

Το πτώμα του άτυχου άντρα, που αναγνωρίστηκε το βράδυ της Τετάρτης από τους οικείους του, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε απόμερη αγροτική περιοχή ανάμεσα στην Αμφίπολη και τη Νιγρίτα.

Λίγο νωρίτερα, περίπου δυο χιλιόμετρα από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα, οι αστυνομικοί είχαν βρει ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό του.

Ο ιατροδικαστής στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι «ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων.

Προήλθε συνεπεία του μεθαιμορραγικού σοκ μετά από ένα διπλό τραύμα το οποίο έχει στην μεσοπλάτια χώρα». Περισσότερες πληροφορίες για τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε χθες.

Τα ίχνη του 42χρονου που διέμενε στην Παραλία Οφρυνίου, ηλεκτρολόγου στο επάγγελμα και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, χάθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ημέρα των γενεθλίων του. Οι γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματά τους και κάλεσαν την αστυνομία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…