Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ: Εκδικάστηκε η φερόμενη πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ: Εκδικάστηκε η φερόμενη πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης

0

Θα κατατεθούν υπομνήματα έως την Τετάρτη

Έπειτα από πολλούς μήνες αναμονής, η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάλεσε τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων πλευρών για να εξετάσει στην ουσία του το πόρισμα της ΕΕΑ, ώστε να διαπιστώσει αν πράγματι μέσα από αυτό προκύπτει και στοιχειοθετείται η παράβαση της πολυϊδιοκτησίας.

Η ακροαματική διαδικασία διήρκησε έξι ώρες, με την Επιτροπή Εφέσεων να δίνει προθεσμία σε όλες τις πλευρές για κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την άλλη Τετάρτη 16/12. Η απόφαση θα εκδοθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Μπίρδα, Μαυρομμάτη, Λαγαρία, Μπαλτάκο και Κατσά. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από την κα Σουλούκου και τους Χατζησαββάογλου, Περάκη, Καρπετόπουλο, Βενιέρη και Τσιρωνά, ενώ η Ξάνθη ανέπτυξε τις θέσεις της μέσω των δικηγόρων Χριστοδούλου, Ουζουνίδη, Παπαδοπούλου και Δετσαρίδη.

Στη διαδικασία έκανε αρχικά παρέμβαση η ΠΑΕ ΑΕΛ και ζήτησε αναβολή, καθώς ο Αλέξης Κούγιας είναι σε άλλο δικαστήριο και δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» σε αυτήν. Να σημειωθεί ότι η Λάρισα έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση, κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Τελικά το αίτημα απορρίφθηκε, ενώ στο κενό έπεσε και το αίτημα της Ξάνθης για μεταφορά της εκδίκασης σε μεγαλύτερη αίθουσα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …